Søstre var på vej til døende far: Blev smidt af fly fordi de græd

- Jeg så gerne, at flyselskabet blev straffet på en måde, som folk forstår. Det her er ikke menneskeligt

De to søstre nåede aldrig at sige farvel til deres far. Foto: Colourpres, modelfoto.
De to søstre nåede aldrig at sige farvel til deres far. Foto: Colourpres, modelfoto.

De to amerikanske søstre Debbie Hartman og Trisha Baker sad i et fly på vej til North Carolina for at besøge deres syge far, da Trisha Baker pludselig fik en nedslående besked fra det hospice, faren boede på.

Meldingen var, at han var døende, og det var nu et spørgsmål om tid, inden han ville dø.

Flyet var nu på vej ud på startbanen, og da søstrene sad forskellige steder i flyet, ville Trisha Baker sørge for, at søsteren også have modtaget beskeden. Hun satte sig derfor på sædet ved siden af søsteren, men det måtte hun ikke ifølge en af stewardesserne.

Ifølge Daily Mail fortalte stewardessen, at Trisha Baker skulle gå tilbage til sin plads. Søstrene græd og blev paniske. De protestere derfor, men selv om de fortalte, at deres far var døende, var der ikke noget at stille op. Stewardessen mente, at kvinderne udgjorde en sikkerhedsfare, og hun orienterede derfor kaptajnen, som vendte flyet og kørte tilbage til terminalen.

Sikkerhedsfolk kom ind i flyet, tog begge søstre under armen og eskorterede dem ud af flyet.

'De skal straffes'
Dagen efter forsøgte kvinderne at finde en ny flyafgang, men på det tidspunkt var det allerede for sent. Faren var død, og døtrene nåede derfor aldrig at sige farvel til deres far.

- Jeg så gerne, at flyselskabet blev straffet på en måde, som folk forstår. Det her er ikke menneskeligt. Jeg klandrer dem 100 procent. De var muren, der afholdt mig fra at sige farvel til min far, siger Debbie Hartman ifølge Daily Mail.

Flere af de andre passagerer var chokeret over, at de to kvinder blev smidt af flyet.

- Det var det mest umenneskelige, beklagelige, jeg nogensinde har set et menneske gøre, har en kvindelig passager senere fortalt i en video på YouTube, skriver Daily Mail.

45 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere