Søstrene lever et drømmeliv i verdens farligste land

De svenske søstre Emelie og Cecilia har solgt alt, hvad de ejer og sagt deres job op - lige nu rejser de jorden rundt

De svenske søstre, 32-årige Emelie Knuts og 28-årige Cecilia Knuts fra Dalarna i midt Sverige ændrede for seks måneder siden fuldstændigt deres liv, da de solgte alle deres ejendele og sagde deres job op som henholdsvis designer og skolelærer. De ville nemlig udleve deres store drøm og rejse verden rundt.

- Vi har sagt vores job op og solgt alt, hvad vi ejer. Vi rejser verden rundt på ubestemt tid, fortæller søstrene til den svenske avis Expressen. Søstrene har også fortalt om deres rejse til Metro.mode.

Netop nu har søstrene befundet sig gennem længere tid i verdens farligste land Colombia. Det sydamerikanske land Colombia blev ifølge en rapport fra World Economic Forum i avisen The Independent  i 2017 udnævnt til verdens farligste land for turister.

Men det skræmmer ikke søstrene Knuts, der netop nu lever et drømmeliv i Colombia, der også kan byde på en vidunderlig natur med bounty-agtige strande og smukke bjerge.

- Som blondiner får vi ekstra meget opmærksomhed, men ind til videre har vi haft det skønt her i Colombia. Vi har også talt med andre backpackers, der siger, at de har hørt så meget dårligt om landet, men at de ikke selv har oplevet nogen dårlige ting. Men vi skal vel ikke snakke for højt, så ender det med, at vi bliver udsat for et røveri, fortæller Emelia, og Cecilia tilføjer:

- Jeg tror, at det er meget afhængigt af, hvor man befinder sig i Colombia.

Netop nu befinder søstrene sig i den smukke kystby Cartagena, der ligger ud til det Caribiske Hav. Her ankom de, efter at de havde rejst rundt i ni dage i Colombia.

Før søstrene ankom til Colombia havde de besøgt den caribiske ø Aruba, et ferie-paradis med kridhvide strande og azurblåt hav, som søstrene i den grad nød. Men her fik de også et minde for livet, som de aldrig vil glemme.

- Vi mødte to fyre, der gav os en gratis kite surfing-lektion, og de tog os med ud til en ø, hvor der var masser af lyserøde flamingo-fugle. Det er en ret dyr ø, men det havde fyrene klaret. Folk er så søde, siger Emelie.

Men i forbindelse med surf-lektionen skete, der noget ganske uventet.

- Jeg stod oppe på land på sandet og forsøgte at ordne min skærm. Så mistede jeg lige pludselig koncentrationen og fløj pludselig op i luften, fortæller Cecilia om øjeblikket, hvor vinden pludselig fyldte hendes skærm og sendte hende på en utilsigtet flyvetur.

- Jeg landede faktisk med hovedet direkte i sandet, fortæller Cecilia, og Emelie tilføjer:

- Det så faktisk meget sjovt ud. Og farligt. Jeg troede, at min søster havde slået sig alvorligt. Det var synd, at jeg ikke fik optaget det på video.

Pigerne har planlagt at blive i Colombia i en måneds tid, før de rejser videre på deres jordomrejse. Man kan følge deres rejse på videobloggen 'Sisters in paradise' på YouTube.

 

 

 

173 kommentarer
Vis kommentarer