Sommerens fedeste job: Rejs verden rundt helt gratis

Leder du efter et nyt job, som er lidt udover det sædvanlige? Så er denne tjans måske noget for dig

Nu kan du rejse verden rundt med båd helt gratis som Boatflex' nye eventyrer. (Foto: Flickr/Steve Hall)
Nu kan du rejse verden rundt med båd helt gratis som Boatflex' nye eventyrer. (Foto: Flickr/Steve Hall)

Når solen bager, og luften på kontoret er tung og svedig, er det måske et liv i det fri, du sidder og dagdrømmer om.

Nu kan du få et sommerjob, der lover masser af eventyr og udendørsliv. Boatflex, søfartens svar på Airbnb, søger en rejseglad og eventyrlysten person, der kan være deres nyeste eventyrer.

Det skriver firmaets medstifter Jakob Fast Bojesen i et jobopslag på LinkedIn.

– Som Boatflex' søfarer skal du rejse til nogle af verdens smukkeste og vildeste sejldestinationer mindst fire gange om året. Her skal du blogge om dine oplevelser, spise på de bedste lokale restauranter og generelt prøve kræfter af som eventyrer, skriver stifteren i opslaget.

Dine oplevelser bliver ikke kun delt på bloggen, men også på både deres Facebook- og Instagram-profiler.

Størstedelen af de dræbte ved tirsdagens angreb i Istanbul var politimænd. (Foto: AP) Ferie Efter dødelig bombe: Er Tyrkiet sikker for danske turister?  

Hele verden rundt
Hvis du får fingrene i jobbet, er der mulighed for at rejse hele verden rundt.

– Eventyreren udvælger destinationerne i samarbejde med os. Men steder som Lofoten i Norge, Caribiens øer og Australiens enorme rev, er destinationer, vi enormt gerne vil åbne folks øjne for. Vi vil gerne vise folk, hvor meget forskelligt man kan opleve fra havet. Der skal være drømme for enhver smag, siger Jakob Fast Bojesen til Ekstra Bladet.

Går det godt, kan du endda fortsætte som eventyrer efter sommerferien.

– Vi har en drøm om at blive ved med at sende folk på eksotiske rejser. Og så er det en win win-situation, for kandidaten får lov til at rejse jorden rundt, mens vi får indhold, der viser, hvad Boatflex kan byde på, siger medstifteren.

Sådan scorer du drømmejobbet
Jobbet, som firmaet selv kalder 'sommerens bedste job', er ulønnet, men du kan til gengæld udforske luksuriøse rejsemål med alt betalt og ekstra 'lommepenge'.

For at komme i betragtning til jobbet skal man helst være fyldt 18 år og have et par store huller i kalenderen, så man er i stand til at rejse i længere tid ad gangen.

Det er dog ikke et krav, at man kan sejle.

– Vi kan godt stille en kaptajn til rådighed til vores eventyrer. Vi leder i efter en person, der kan sende detaljerede beskrivelser hjem. Og en, der er interesseret i at opleve verden fra havet, og som kan videreformidle sine vilde og uforglemmelige oplevelser og gerne gennem skrift, billeder og video, siger Jakob Fast Bojesen.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en videoansøgning, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du ville være den bedste eventyrer.

Og du skal skynde dig, hvis du skal nå at score pladsen, for ansøgningsfristen er allerede den 1. juli.

Er du mere landkrabbe, er disse fede sommerjobs måske mere efter din smag.

11 kommentarer
Vis kommentarer