Sommerlejr for voksne: Sex, druk og leg

En ny trend breder sig i USA (selvfølgelig) – her tager voksne på sommerlejr og genoplever barndommen (og lidt ekstra)

(Foto: Brittany Gibbons /CNN)
(Foto: Brittany Gibbons /CNN)
Følg Ferie

Inspireret af barndommens glade sommerlejrdage er en ny trend dukket op i USA – nemlig sommerlejr for voksne, kaldet Camp Throwback.

Lejrene minder i dagtimerne om barndommens sommerlejre med spil, sport og hyggelige sysler, men om aftenen får aktiviteterne lige et nøk op. Her kommer alkohol på bordet, kostumer på kroppen og frisind i hovedet. Det skriver CNN.

Forebyg solskoldning med ny smart-bikini

Konceptet tog sin begyndelse, da Brittany Gibbons drømte sig væk sin de lykkelige dage i sin barndom. Dem der løb af stablen på sommerens lejrture.

Hun besluttede sig derfor for at starte et lignende koncept – bare for voksne.

– Man tror måske, at man er blevet for gammel til den slags. At man når en alder, hvor man er rigtig voksen. Men der er altså noget ved en sommerlejr, der gør, at man finder ud af, at det er man ikke, siger Brittany Gibbons til CNN.

TV: Baby-elefant forsøger at skræmme turister

Det blev en succes i Clarksville, Ohio, sidste år, og nu melder flere arrangører sig på banen med lignende koncepter.

I år kan amerikanerne derfor også tage på voksen-sommerlejr i blandt andet Chicago, Los Angeles, Nashville og New York. Her er det Adam Tichauers firma, der udbyder muligheden under navnet 'Camp No Counselors', altså 'lejr uden vejledere'.

– Jeg tænkte; 'ville det ikke være fantastisk, hvis vi lejede et område og inviterede alle vores venner. Vi kunne give os i kast med alle de aktiviteter, vi havde det sjovt med som børn... Og måske feste om natten', siger han til CNN.

Snyd? Fik firben serveret på fly

Og nu er der så fest. Og også romantik – og hvad der ellers følger med af udskejelser,  når der er amoriner i luften – på programmet i lejrene.

Adam Tichauer understreger dog, at det ikke er alkoholen, der er afgørende, men i stedet den fælles oplevelse. Og det faktum, at man overhovedet ikke må tale om arbejde, mens man er af sted.

Men mon ikke alkoholen alligevel hjælper på humøret?

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+