Annonce:
Annonce:

Stamgæst for alle pengene: Ingelise har besøgt det samme hotel 54 gange

Ingelise Brandi tager begrebet 'yndlings-hotel' til et helt nyt niveau. I år indlogerer hun sig for 55. gang på det samme charterhotel i Tyrkiet

71-årige Ingelise Brandi er klar til at besøge sit favorithotel i Tyrkiet for 55. gang. Foto: Tariq Mikkel Khan
71-årige Ingelise Brandi er klar til at besøge sit favorithotel i Tyrkiet for 55. gang. Foto: Tariq Mikkel Khan
Annonce:
Følg Ferie

Mange forbinder måske rejser med noget, hvor man skal ud og udforske verden og opleve nye ting, men for 71-årige Ingelise Brandi er det noget helt andet, der kommer først, når hun vælger sin ferie-destination.

Hos Ingelise er det nemlig trygheden, der er det vigtigste, og derfor kan hun til oktober indlogere sig på det samme hotel i Alanya i Tyrkiet for 55. gang.

I 1972 tog Ingelise for første gang afsted til hotellet 'Family Life Pascha Bay' med sin nu afdøde mand, Svend, og for hende var det så særlig en ferieoplevelse, at hun sidenhen har valgt at rejse dertil flere gange om året.

- Det er så fantastisk et hotel, og det ligger så pragtfuldt. Jeg har en tæt kontakt med tjenerne og de øvrige ansatte, og de passer på mig, nu hvor jeg er alene, fortæller Ingelise, som mistede sin mand for fem år siden.

Annonce:

Parret havde været gift i 39 år, og derfor var det utrolig svært for Ingelise pludselig at skulle alene afsted blot fem måneder senere.

- Jeg havde det rigtig skidt i flyveren på vej derned. Der græd jeg virkelig meget, men som mit barnebarn sagde: 'Bedstemor, hvis du ikke tager derned nu, kommer du aldrig dertil igen', og det tror jeg, hun havde ret i.

Efter deres rejse nr. 35 til hotellet i Alanya modtog Ingelise og hendes mand Svend et gavekort fra Stig Elling og Star Tour. Foto: PR
Efter deres rejse nr. 35 til hotellet i Alanya modtog Ingelise og hendes mand Svend et gavekort fra Stig Elling og Star Tour. Foto: PR

Stewardesse taget på fersk gerning: Hælder champagne-rester tilbage i flasken

'Mama'-Ingelise
Gennem årene har Ingelise og hendes mand også haft deres børn og børnebørn med på hotellet, og derfor har hele familien et særligt bånd med de ansatte, som passer ekstra godt på Ingelise, nu hvor hun kommer der alene.

- De bliver næsten fornærmede, når jeg ikke fortæller, jeg tager ind til byen, eller hvis jeg ikke kommer ned til dem om aftenen, griner Ingelise, som bliver kaldt 'mama' af de ansatte:

- Så spørger de: 'Hvor har du været hele dagen, mama?', fortæller den rejseglade pensionist og fortsætter:

Annonce:

- Jeg føler mig rigtig tryg dernede. Den ene gang, kort efter min mand døde, brød jeg fuldstændig sammen, og der var de klar med det samme til at trøste mig.

Det er dog ikke kun Tyrkiet, som Ingelise flittigt besøger. Hun rejser minimum fem gange om året – to gange til Tyrkiet, to gange til Mallorca og en gang til Gran Canaria.

- Jeg bruger hele min pension på at rejse, griner hun og fortæller, at hun nærmest kender de ansatte hos rejseselskabet TUI, hvor hun altid bestiller sin rejse gennem.

- Nu er der jo sket meget, men førhen kom de altid hen og hilste på mig.

Endnu en turistby har fået nok: Rom forbyder alkohol om aftenen

Terrorfrygt i Tyrkiet
Selvom der har været en del terrorfrygt i forbindelse med Tyrkiet som rejsedestination, så er det aldrig noget, Ingelise har været nervøs for.

- Jeg ved godt, der er mange, der ikke tør tage derned på grund af problemerne med regeringen, men jeg har aldrig frygtet noget, siger Ingelise.

Annonce:

På trods af den tidligere nedgang af danske turister i Tyrkiet, så viser en spritny undersøgelse hos TUI, at alle danskernes favorit-hotel denne sommer rent faktisk er det samme som Ingelises:

Over 1.000 danskere har nemlig kastet deres kærlighed på netop dette tyrkiske hotel i juli måned, og dermed ligger det på førstepladsen over sommerens mest populære hoteller.

- Gæster, der er vant til at rejse til Tyrkiet, lader sig ikke skræmme så let. De har deres favorithoteller og velkendte områder, hvor de ved, at de får en god ferie til få penge. Det er mere de potentielt nye kunder, der desværre udebliver, siger Nikolai Johnsen, pressechef i TUI.

Hos rejseselskabet Bravo Tours genkender de den stigende popularitet for Tyrkiet:

- Vi har samlet set omkring 6.000 gæster i Alanya/Side området og 3.500 gæster i Marmaris området her henover sommeren. Vi oplever en stor fremgang på vores rejser til Tyrkiet, og vi ser nogle klare tendenser til, at Tyrkiet er på vej tilbage, siger Thomas Høeg, marketingchef hos Bravo Tours, og fortsætter:

Annonce:

- Kigger vi på volumen, så er Tyrkiet stadig ikke på niveau med det, vi så for år tilbage, men vi kan se, at vores afgange bliver udsolgt langt hurtigere end sidste år. Den tendens har vi set siden maj – og ser vi frem i tiden, er situationen den samme.

Top 5 over mest hoteller med flest danskere i juli måned ifølge TUI:


1.       Pascha Bay, Alanya, Tyrkiet

2.       Alcudia Pins, Mallorca, Spanien

3.       Tropical, Dalaman, Tyrkiet

4.       Aegean Park, Rhodos, Grækenland

5.       Caldera Beach, Kreta,  Grækenland

Ingen ferie uden mig! Så jaloux er danskerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: