Stewardesse taget på fersk gerning: Hælder champagne-rester tilbage i flasken

Klippet er nu gået viralt, mens folk spekulerer på, om stewardessen havde tænkt sig at servere champagnen for andre passagerer

Her kan du se stewardessen hælde champagnen tilbage i flasken. Video: Viralhog
Følg Ferie

En stewardesse fra flyselskabet Emirates blev i sidste uge taget på fersk gerning, mens hun var i fuld gang med at hælde champagne-resterne fra et glas tilbage ned i flasken.

Det skriver Telegraph.

Det var passageren Yevgeny Kayumov fra Rusland, der ved et tilfælde fangede episoden på kamera, fordi han ville filme de luksuriøse omgivelser på flyets business class.

Russeren lagde efterfølgende den korte video op på sin Instagram med teksten: 'Jeg filmede det her ved en fejltagelse, og på daværende tidspunkt opdagede jeg ikke engang, at hun hældte champagne-rester tilbage i flasken. Er det normal praksis hos Emirates?'

Der er angiveligt tale om et glas champagne, der blev serveret for passagererne på business class inden take-off, men som ikke blev taget.

Ifølge Mirror er der delte meninger blandt Yevgeny Kayumovs følgere omkring, hvorvidt stewardessens handling er i orden eller ej.

- Andre ville bare have smidt resterne i vasken, hvilket er et kæmpe spild, lyder et af svarene blandt andet.

Endnu en turistby har fået nok: Rom forbyder alkohol om aftenen

Smed det ud senere
En af de mange brugere, som har set det korte klip, har dog en god forklaring på, hvad der kan ligge bag stewardessens handling:

- Jeg er selv stewardesse. Det, jeg tror, der sker her, er, at hun hælder champagnen tilbage i flasken inden take-off for så at smide det væk, når flyet er i luften. Vi har ikke lov til at hælde ting ud, når vi er på jorden. Jeg vil vædde med, hun hælder det tilbage i flasken, så hun kan hælde det ud, når de flyver i stedet for at hælde det ud i en skraldespand, som bliver helt våd og fugtig.

På trods af forklaringen er der dog stadig mange, der spekulerer på, om champagne-resterne blev serveret til andre passagerer, og Emirates selv udtaler da også, at den slags ikke er normal praksis hos dem:

- Emirates stræber altid efter at give service i top kvalitet. Handlingerne, som er optaget på denne video, stemmer ikke overens med vores standarder. Vi er i øjeblikket i gang med at undersøge sagen, siger en talsmand fra flyselskabet til Telegraph.

Ingen ferie uden mig! Så jaloux er danskerne

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.