Stewardesser afslører: Det har du ikke lyst til at vide

Pas på, det er måske ikke alt, du har lyst til at vide

Der er mange ting, som du ikke vil vide om flyveturen. Foto: Colourbox
Der er mange ting, som du ikke vil vide om flyveturen. Foto: Colourbox

Når man arbejder med noget, mange mennesker benytter sig af, så sidder man ofte inde med mange brugbare informationer, som kan være vise sig yderst brugbare - men også ubehagelige.

I en tråd på Reddit gav en række stewardesser gode råd, mens der også blev delt viden om de mere ulækre sider af livet i luften. Det skriver Travel and Leisure.

Gode råd
En stewardesse anbefalede i tråden folk at tælle antallet af sæderækker til den nærmeste nødudgang.

På denne måde ved man som passager, hvordan man hurtigst kommer ud af flyet, skulle det blive nødvendigt, og man ved, hvor langt der er i tilfælde, at ens syn er påvirket f.eks. på grund af røg.

En anden gav det gode råd, at man, når man i en nødsituation skal bøje sig forover og dække hovedet med hænderne - ikke folder fingrene. I stedet bør du lægge den ene hånd oven på den anden, så du beskytter mindst en af hænderne mod at blive skadet.

Et godt råd er desuden at putte den hånd, du bruger mest, nederst.

Ubehagelige informationer
Og så kom de lidt mere ubehagelige informationer.

For selvom de fleste nok ved, at urinlugten på flytoilettet betyder, at det ikke er det reneste sted, så er der meget mere, du bør være opmærksom på.

En stewardesse oplyste blandt andet, at bakkebordene sjældent bliver gjort rene, så det er en dum idé at stille sin mad direkte på bordet.

En anden ting, du nok sjældent eller aldrig har hørt, er, at passagerfly nogle gange transporterer lig eller kropsdele for sygehuse i lasten, og nogle gange sker det så, at der lækker væske fra disse dele ud på kufferterne.

Se også: Medbringer du kropsdele? Her er securitys mærkeligste spørgsmål

43 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere