Annonce:
Annonce:

Største investering nogensinde: Legoland klar med kæmpe nyhed

Legolands nye satsning har kostet 200 millioner kroner

Tag hele turen rundt i den nye attraktion lige her. Video: Lego
Annonce:
Følg Ferie

Det er ikke en lille investering Legoland i Billund har valgt at kaste efter parkens seneste satsning. 200 millioner kroner vil det koste Legoland at bygge den nyeste attraktion. Og det er faktisk den største investering i parkens historie.

Og hvad bygger de så? Jo, i disse dage tager Legoland de første spadestik til byggeriet af et helt nyt hotel. Et slotshotel. Slotshotellet skal ligge tæt ved hovedindgangen, og er inspireret af legetøjsudgaven og udsmykket med over 900 modeller.

Flyselskab undskylder: Familie blev gennembidt af kryb

Annonce:

- Det kommer til at ligne et slot, som vi kender det fra eventyrene. Bygget af materialer, der ligner datidens kampesten, med flotte Lego-tematiserede tårnværelser, og en stor legeplads til hotellets gæster. Med det nye hotel kommer vi til at overgå alt, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego-magi, siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse.

Slot til familier
Og særligt de yngste gæster vil ifølge Christian Woller komme til at mærke stemningen af eventyr på slottet. Indenfor er beboerne nemlig i gang med at pynte op til den store ridderturnering, så det bliver let for de mindste gæster at leve sig ind i festlighederne i slotsbygningen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det nye lego-slot kommer til at rumme 142 værelser. Foto: PR
Det nye lego-slot kommer til at rumme 142 værelser. Foto: PR
 

Hotel-trick: Sådan får du stor luksus til en lille pris

- Slotshotellet er udelukkende designet med vores kernemålgruppe, børnefamilierne, for øje. Fordi vi kun arbejder med ét enkelt Lego-univers, er det også blevet gennemført på et niveau, vi ikke har haft i Billund indtil nu. Derfor bliver slottet også vores absolutte top produkt på overnatningssiden, siger Christian Woller.

Annonce:

Flere vil overnatte
Det er planen, at det nye hotel skal være med til at opfylde en stigende efterspørgsel på overnatning i forbindelse med et besøg i Legoland.

Derudover spiller den nye satsning ifølge direktøren godt sammen med Billund Kommunes vision om at bliver kendt som 'Børnenes hovedstad', som åbningen af Lego House tidligere på året også er en del af.

Det nye slotshotel forventes at stå færdigt i foråret 2019.

Her er beviset: Alkohol gør dig bedre til fremmedsprog

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: