Største investering nogensinde: Nu går det løs i dansk park

Fra Store Bededag åbner Knuthenborg Safaripark deres nye store område med livagtige dinosauer

Se den amerikanske palæontolog Chris DeLorey vise dinosaurerne frem her. Video: Knuthenborg Safaripark

Sidste år kunne den populære turist-attraktion Knuthenborg Safaripark offentliggøre, at de havde planer om en gigantisk udvidelse, som ville blive den største investering nogensinde for parken.

Med en udvidelse på 30.000 kvadratmeter ville de nemlig gøre det muligt for besøgende at se mere end blot næsehorn og giraffer. Parken ville også gøre det muligt for gæsterne at stifte bekendtskab med livagtige versioner af uddøde dinosaurer.

Og som sagt, så gjort, for nu går det snart løs i safariparken. På Store Bededag, den 27. april, åbner dinosaurskoven nemlig officielt op for gæster, men allerede nu, har Ekstra Bladet fået en video af den amerikanske palæontolog Chris DeLorey, som viser de livagtige dinosaurer frem.

(Se videoen i playeren øverst oppe)

- Vi er spændt på at se, hvor mange der kommer til åbningen. Det har været et helt fantastisk projekt at udvikle, og vi glæder os til at give gæsterne en rejse mere end 66 millioner år tilbage i tiden, siger Miriam Hindsgaul, der er kommunikationschef i Knuthenborg Safaripark, til Ekstra Bladet og fortsætter:- I år åbner vi årets nyhed på sæsonens første dag, hvor vi andre år har åbnet nyhederne lidt inde i sæsonen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Næsehornene i Knuthenborg Safaripark vil fremover kæmpe mod dinosaurer om at få gæsternes opmærksomhed. Foto: Knuthenborg Safaripark Ferie - 7. nov. 2017 - kl. 08:59 Dansk turist-attraktion i gigantisk udvidelse: Største investering nogensinde

Dinosaurer i deres naturlige omgivelser
Det er den amerikanske palæontolog Chris DeLorey, som gennem 25 år har ledet adskillige dinosaur-udgravninger i USA, der har lavet de forhistoriske dyr i samarbejde med Knuthenborg Safaripark.

- At forbinde dinosaurer med nulevende dyr i en skov som denne er fantastisk. Her har man en naturlig skov, der også eksisterede i dinosaurernes tid. Mange af planterne blev faktisk også spist af dinosaurerne. Det ved vi, fordi vi har fundet dem i deres fossile lort, sagde Chris DeLorey, da safariparken offentliggjorde deres planer om en dinosaurskov i 2017.

Det vil ikke kun være muligt at se og beundre brølende dinosaurer såsom triceratops og tyrannosaurus rex, når man fra Store Bededag besøger Knuthenborg Safaripark. Man vil nemlig også have mulighed for at tage arbejdshandskerne på og være med på dinosaurudgravning.

- Jeg håber, at vi kan smitte folk med den begejstring, vi har haft, mens vi har nørdet med projektet, siger kommunikationschef, Miriam Hindsgaul, og fortsætter:

- Det er virkelig, virkelig et fedt sted, hvor du både kan prøve kræfter med at være palæontolog, se ægte fossiler og store skelletter, opleve dinosaurernes nulevende slægtning og selvfølgelig se de mere end 20 livagtige og brølende dinosaurer. Det er i øvrigt første sted i verden, at de indsættes i det, der ville have været deres naturlige omgivelser.

Ferie - 19. feb. 2018 - kl. 10:02 Bambi på glatis: Video af tiger i dansk zoo går viralt

1 af 2 Nu går det løs med dinosaurere i Knuthenborg Safaripark. Foto: Linda Johansen
2 af 2 Næsehornene i Knuthenborg Safaripark vil fremover kæmpe mod dinosaurer om at få gæsternes opmærksomhed. Foto: Knuthenborg Safaripark
22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen