Stop så med at sparke til mit sæde!

Og den mest irriterende medpassager er...

Hvem er den mest irriterende medpassager? (Foto: Colourbox)
Hvem er den mest irriterende medpassager? (Foto: Colourbox)

'Bagsæde sparkere', 'uopmærksomme forældre' og 'lugtende medpassagerer' indtager toppen af listen, når vi skal pege på, hvad der irriterer os på flyet. Det viser en undersøgelse foretaget af analysevirksomheden Gfk for Expedia blandt 1.000 amerikanere.

Hvad end hun har i tankerne, skal det holdes væk fra det fælles soverum (Foto: English106/Flickr) Ferie Ingen hanky panky og ingen bønner!

Et rystende sæde, gentagne dunk i ryggen og en storetå, der titter frem mellem dit og din sidemakkers armlæn, er det mest irriterende element på rejsen, når det kommer til ting, der er forårsaget af medpassagerer. Mere end to tredjedele af undersøgelsens deltagere (67 pct.) peger således på, at personer, der sparker til flysædet, er de mest irriterende medpassagerer at ende med. Dermed indtager bagsæde-sparkerne førstepladsen, som dem der irriterer flest af os.

Lige i hælene på vinderen indfinder de uopmærksomme forældre sig. Hele 64 pct. pegede på, at voksne, der ikke holder øje med deres børn under flyveturen, er skide irriterende på flyrejsen.

Ferie Skifter Bruce Wayne Batmobilen ud med en Bat-båd?

På tredjepladsen kommer passagerer med skarp odør. Vi gider simpelthen ikke vide, at sidemanden i går fik sig en stærk hvidløgsret, og vi gider heller ikke sidde i den undslupne lugt fra den hårdt pressede roll-on, der kæmper en forgæves kamp i hans armhule.

Larmende medpassagerer irriterer ikke helt så mange, faktisk kun halvdelen (51 pct). Måske skyldes det, at problemet med larm nogenlunde nemt og uden konfrontationer kan løses med at sæt ørepropper. Helt så nemt og konfrontationsløst er det ikke at undgå dunk i ryggen, børn, der kravler rundt over det hele, eller sidemandens lugt.

0 kommentarer
Vis kommentarer