Stoppet i lufthavnen – gemte baby i rygsæk

En enlig mor forsøgte i mandags at smugle sin baby gennem sikkerhedskontrollen i Manilas internationale lufthavn

I mandags forsøgte en enlig 25-årige mor at smugle sin to måneder gamle søn forbi immigrationsmyndighederne i Manilas internationale lufthavn, Ninoy Aquino International Airport, på Filippinerne. Sønnen blev dog opdaget, da en mystisk figur dukkede op på røntgenbillederne af kvindens rygsæk i sikkerhedskontrollen. Da man åbnede tasken for at se, hvad det var, fandt man drengen trygt sovende. Det skriver ABS-CBNnews.com.

Se også: Græsk minister vil have turister til at spionere på grækerne

Kvinden, Jennifer Pavolaurea, som er fra Papua New Guinea og sygeplejerskestuderende, indrømmede, at hun forsøgte at smugle sit barn ud af Filippinerne og hjem til Papua New Guinea, fordi hun ikke havde de nødvendige papirer til at slippe gennem immigrationen.

Se også: Kvinde død på hval-safari

Da hun havde betalt en bøde for hændelsen, fik hun og sønnen ifølge Philippine Daily Inquirer lov til at gå ombord på det fly, som den unge mor oprindelig havde planlagt at boarde og flyve hjem.

Det viste sig efterfølgende, at den unge mor tidligere havde forsøgt at tage sit barn med sig fra Filippinerne, men at hun var blevet nægtet det, netop fordi hun manglede immigrationspapirer til sin søn. Hvilket også var årsagen til, at hun i mandags forsøgte sig på ulovlig vis.

– Jeg kan ikke bebrejde hende for at ville tage sin søn med sig hjem, sagde Vincent Guerzon, assisterende manager for sikkerhedskontrollen i lufthaven til Philippine Daily Inquirer.

Se også: Død passager i nabosædet – risikoen er størst på business- og first class

Samtidig understregede han, at desperation måtte have drevet hende og sagde:

– Det er helt sikkert ikke hverdag at finde babyer i passagernes tasker. 

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere