Stormtrooper går 1000 km for kærligheden

Star Wars fan er gået over 1000 kilometer langs USA's vestkyst – iført Star Wars Stormtrooper-kostume – for at ære sin afdøde kone

Selv uden dragten er det en laaang gåtur (Foto: Tony Cagala/Coast News)
Selv uden dragten er det en laaang gåtur (Foto: Tony Cagala/Coast News)

Historier som denne beviser, at der stadig er kærlighed i verden. Amerikanske Kevin Doyle har nemlig valgt at gå 650 mil – svarende til 1046 kilometer – for at ære sin afdøde kone.

Et oplagt sted for en gang intim-gymnastik. I hvert fald i følge et australsk par. (Foto: Flickr/Karen Roe) Ferie Par arresteret: Havde sex på offentlig bænk

Kevin Doyle kunne ikke tro sine egne øjne, da han fandt ud af, at der er præcis 501 mil fra San Francisco til San Diego, hvor tegneseriemessen Comic-Con bliver afholdt. Han er nemlig medlem af '501st Legion', som er en forening for kostumeglade Star Wars-fans.

Derfor tog han det som et tegn for oven, og valgte at begive sig ud på den lange rejse – til fods.

– At gå ruten ned langs vestkysten som Stormtrooper var virkelig det eneste valg, jeg havde, fortæller han til avisen The Coast News i et interview.

Se mine søde hundehvalp... Eller bjørn! (Foto:  Flickr/flowcomm) Ferie Mand opdager efter to år at hans 'hunde' er bjørne

Både han og den nu afdøde kone er nemlig dedikerede fans af Star Wars. Kevin Doyle friede bl.a. til Eileen iført Dart Vader kostume, og da de blev gift i 2010 var det ned druiden R2-D2 som ringbærer.

Desværre blev parrets lykke kort, da Eileen fik konstateret kræft i bugspytkirtlen i 2011 og døde året efter. 

Sideløbende med den lange gåtur har han startet en velgørenhed til ære for sin kone: Eileen's Little Angels. Her har han indtil videre samlet 27.254 kr (4065 dollars) ind.

– Der er folk, som kæmper mod kræft eller har overlevet sygdommen, der kommer op til mig. De folk og deres familier vil bare gerne snakke med mig og takke mig for at skabe opmærksomhed om sygdommen, siger Kevin Doyle.

Pas på med selfiestangen (Fot: Flickr/Philippe Put) Ferie Ung kvinde falder i døden fra bro i selfiestang-ulykke

Nu kan enkemanden nyde Comic-Con i San Diego med god samvittighed. Han har gået omkring 32 kilometer om dagen den sidste måned. En enkelt dag gik han hele 72 kilometer.

Selvom 'the force' tydeligvis har været med ham på sin rejse, tager han dog toget hjem.

15 kommentarer
Vis kommentarer