Stranger Things-stjerne strandet efter vulkanudbrud

Millie Bobby Brown, der spiller 'Eleven' i den populære Netflix-serie var én af de mange turister, som strandede, da vulkanen Agung gik i udbrud

Millie Bobby Brown (th), som spiller 'Eleven' i Stranger Things, fik forlænget sin ferie på Bali på grund af vulkanen Agung. Foto: PR
Millie Bobby Brown (th), som spiller 'Eleven' i Stranger Things, fik forlænget sin ferie på Bali på grund af vulkanen Agung. Foto: PR

Mere end 55.000 landsbyboere har været nødt til at flygte fra hus og hjem på grund af vulkanen Agungs udbrud på den indonesiske ferieø Bali.

Derudover måtte flere end 120.000 turister se sig selv fanget på øen i flere dage, da askeskyen i slutningen af november lukkede luftrummet og umuliggjorde enhver flyrejse til og fra øen.

En af de mange turister var den 13-årige Stranger Things-stjerne Millie Bobby Brown, som spiller en af hovedrollerne i den populære Netflix-serie. Det skriver hun i et opslag på Instagram.

- Hej alle sammen, jeg vil bare lige fortælle jer, at jeg har været på Bali efter at have rejst rundt i Australien. Jeg havde ikke mulighed for at rejse hjem, så min fire-dage lange ferie blev til ti på grund af vulkanen, skriver hun i opslaget, hvor hun også sender tanker til de mange tusinde lokale, der er ramt af vulkanudbruddet.

Se også: Toptunet bikini-babe: Popstars-dronning drømmer sig tilbage til Bali

Skynd jer væk
Luftrummet på Bali åbnede igen onsdag i sidste uge efter at have været lukket i tre dage. De indonesiske myndigheder har dog bibeholdt sikkerhedsniveauet på højeste niveau, da vulkanen stadig rumler på høj styrke.

Derfor kan det også være en stor fordel at finde sig en plads på flyene væk fra øen hurtigst muligt, da der er risiko for, at askeskyen skifter kurs og lukker lufthavnen igen.

Sidste gang vulkanen Agung gik i udbrud var i 1963, hvor mere end 1100 mennesker mistede livet. Går Agung for alvor i udbrud, vil så mange som 100.000 mennesker ifølge indonesiske katastrofemyndigheder blive tvunget til at forlade deres hjem.

Se også: Balis askesky skifter retning: Skynd jer væk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen