Stritter med numsen i tide og utide: Så lækker er Nina Agdal

Den ekstremt veldrejede danske topmodel er bestemt ikke bange for at vise formerne frem i minimale bikinier, g-strenge eller sågar nøgen

Se Nina Agdal på stranden kun iført krystaller. Video: Sports Illustrated

Sommerferien begynder for alvor at banke på, og for mange af os betyder det svedige håndflader ved tanken om, at vi skal til at vise vores kroppe frem i tætsiddende badetøj på stranden eller ved poolen i sydens sol.

En af dem, som højst sandsynligt ikke frygter de minimale beklædningsdele, som sommeren medfører, er den danske topmodel Nina Agdal, som året rundt forkæler sine 1,7 millioner følgere på Instagram med billeder, der i den grad viser, hvorfor vi ikke alle sammen kan kalde os selv for supermodeller.

Den 26-årige dansker, der voksede op i Hillerød i Nordsjælland, og som blandt andet har stået model for det prestigefyldte undertøjsfirma Victoria’s Secret og det legendariske Sports Illustrated Swimsuit, er nemlig så velformet, at hun kan få de fleste kæber til at falde.

Selv lader hun da også ofte både tøj og undertøj falde, når hun deler sexede fotos på de sociale medier. Senest med en struttende bikini-numse ved en pool i New York.

Se billedet samt en række andre sexede bikini-billeder af den danske topmodel herunder:

Den unge danske topmodel Josephine Skriver er ikke bange for at vise sig frem på Instagram. Foto: All Over Ferie Brystbombe! Dansk supermodel viser barmen frem

Nøgenfoto i sengen
Det er dog ikke altid, at Nina Agdal lader en bikini skjule (lidt) af sin krop. I slutningen af april smed hun alt klunset og poserede kun iført sine stiletter.

Ja, det er vist ikke så sært, hvis Nina Agdal ikke frygter badetøjet her til sommer, eller at det engang lykkedes hende at score Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio, der flere gange er blevet kåret som verdens mest sexede mand.

De to slog dog op sidste år, så der er stadig håb, hvis man drømmer om en date med supermodellen.

Nina Agdal befinder sig i øjeblikket i Mexico. Foto: All Over Ferie Nina Agdal med frækt numsebillede: 'Ups, glemte at fjerne min olfert'

62 kommentarer
Vis kommentarer