Stukket af skorpion på fly – kom aldrig tilbage

En kvinde, der blev stukket af en skorpion på fly, blev tilbudt lægehjælp – hun afviste, men kom dog aldrig tilbage til flyet

Skorpionen på billedet er ikke synderen i dette tilfælde. (Foto: Matt Reinbold/Flickr)
Skorpionen på billedet er ikke synderen i dette tilfælde. (Foto: Matt Reinbold/Flickr)

Da Alaska Airlines fly 567 i lørdags taxiede mod starbanen, faldt en skorpion pludselig ned på skulderen af en mandlig passager. Han børstede hurtigt dyret væk og kom ikke noget til. Uheldigvis børstede han skorpionen over på hånden af en kvindelig medpassager, og hun blev stukket. Det skriver The Telegraph.

Flyet vendte om, og kvinden blev tilset i lufthavnen. Hun modsatte sig yderligere lægehjælp, men tog dog ikke videre med flyet.

Jyderne sætter ekstra fut i lagengymnastikken på ferien (Foto: Butz.2013/Flickr) Ferie Jyderne får mere sex på ferien

En passager på flyet beskrev til ESPN, at kvinden opførte sig som om, hun var blevet stukket af en myg. Situationen skabte altså tilsyneladende ikke det store spektakel.

Efter hændelsen dræbte kabinepersonalet skorpionen og tjekkede flyet efter for flere uvelkomne gæster. Man fandt ingen, og efter ca. en times forsinkelse lettede flyet.

Lyst til en anderledes ferie? Intimate Places giver dig alternative muligheder (Foto: Sergio Fabara Muñoz/Flickr) Ferie Fifty Shades of Grey-inspireret? Her er rejsen, du skal på

En repræsentant fra flyselskabet udtalte, at man ikke vidste med sikkerhed, hvordan skorpionen var kommet ombord. Men man regnede med, at det var via bagagen hos en passager, der havde været i Mexico.

Det vides ikke hvilken art skorpion, det var, der var ombord på flyet og stak kvinden, men af ca. 1.500 forskellige skorpionarter har kun ca. 30 et stik, der er dødeligt for ellers raske mennesker – de resterende arters stik siges dog også at gøre ondt.

0 kommentarer
Vis kommentarer