Superstjerne føler sig krænket: - Blev behandlet som lort

'Jeg kan stadig mærke hendes hænder mellem mine ben,' siger den amerikanske stjerne Diana Ross om episoden

- Jeg vil græde, skriver Grammy-vinderen. Foto: AP
- Jeg vil græde, skriver Grammy-vinderen. Foto: AP

Den amerikanske skuespiller og sangerinde Diana Ross var for nylig udsat for en 'krænkende' oplevelse i en lufthavn i New Orleans.

Det skriver flere medier, blandt andre The Guardian, på baggrund af en række tweets fra soulsangerinden selv.

75-årige Diana Ross fortæller i tweetene, at oplevelsen, som skete i forbindelse med, at hun var i New Orleans for at optræde på en festival, efterlod hende med en følelse af at være blevet krænket.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Det var ikke, hvad der blev gjort, men hvordan, jeg føler mig krænket - Jeg kan stadig mærke hendes hænder mellem mine ben, skriver hun blandt andet i tweetet om episoden, som altså skal have fundet sted i forbindelse med sikkerhedstjekket i lufthavnen.

I et andet tweet skriver Ross, at det ikke er personerne eller flyselskabet Delta, som hun langer ud efter, men den amerikanske sikkerhedsmyndighed inden for transportsektoren, TSA.

- TSA gik over grænsen. Det gør, at jeg vil græde, skriver hun i et tweet.

Diana Ross på scenen ved Grammy-uddelingerne i februar måned. Foto: Ritzau Scanpix Kendte Jeg har ikke opgivet sex

- OK, så på den ene side blev jeg behandlet som en kongelig i New Orleans, og i lufthavnen blev jeg behandlet som lort, skriver hun yderligere.

- Følger protokol
Ifølge The Guardian fortæller en talsperson fra TSA, at myndigheden vil kigge yderligere ind i sagen, men siger samtidig også, at det umiddelbart ser ud til, at personalets opførsel var efter forskrifterne.

Se også: Norwegian dropper omstridt krav til kvinder

- En indledende gennemgang af overvågningsmateriale indikerer, at personalet involveret i fru Ross' sikkerhedstjek på korrekt vis fulgte alle protokoller, lyder det fra talspersonen.

- TSA-ledelsen vil dog fortsætte med at undersøge sagen yderligere. Vi opfordrer fru Ross til at tage kontakt til TSA, så vi i direkte kontakt med hende kan imødegå hendes bekymringer, siger talspersonen.

27 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere