Superstjerne føler sig krænket: - Blev behandlet som lort

'Jeg kan stadig mærke hendes hænder mellem mine ben,' siger den amerikanske stjerne Diana Ross om episoden

- Jeg vil græde, skriver Grammy-vinderen. Foto: AP
- Jeg vil græde, skriver Grammy-vinderen. Foto: AP

Den amerikanske skuespiller og sangerinde Diana Ross var for nylig udsat for en 'krænkende' oplevelse i en lufthavn i New Orleans.

Det skriver flere medier, blandt andre The Guardian, på baggrund af en række tweets fra soulsangerinden selv.

75-årige Diana Ross fortæller i tweetene, at oplevelsen, som skete i forbindelse med, at hun var i New Orleans for at optræde på en festival, efterlod hende med en følelse af at være blevet krænket.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Det var ikke, hvad der blev gjort, men hvordan, jeg føler mig krænket - Jeg kan stadig mærke hendes hænder mellem mine ben, skriver hun blandt andet i tweetet om episoden, som altså skal have fundet sted i forbindelse med sikkerhedstjekket i lufthavnen.

I et andet tweet skriver Ross, at det ikke er personerne eller flyselskabet Delta, som hun langer ud efter, men den amerikanske sikkerhedsmyndighed inden for transportsektoren, TSA.

- TSA gik over grænsen. Det gør, at jeg vil græde, skriver hun i et tweet.

Diana Ross på scenen ved Grammy-uddelingerne i februar måned. Foto: Ritzau Scanpix Kendte Jeg har ikke opgivet sex

- OK, så på den ene side blev jeg behandlet som en kongelig i New Orleans, og i lufthavnen blev jeg behandlet som lort, skriver hun yderligere.

- Følger protokol
Ifølge The Guardian fortæller en talsperson fra TSA, at myndigheden vil kigge yderligere ind i sagen, men siger samtidig også, at det umiddelbart ser ud til, at personalets opførsel var efter forskrifterne.

Kabinepersonalet hos Norwegian skal ikke længere leve op til strenge påklædningskrav. Flyselskabet har droppet reglerne. Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix Ferie Norwegian dropper omstridt krav til kvinder

- En indledende gennemgang af overvågningsmateriale indikerer, at personalet involveret i fru Ross' sikkerhedstjek på korrekt vis fulgte alle protokoller, lyder det fra talspersonen.

- TSA-ledelsen vil dog fortsætte med at undersøge sagen yderligere. Vi opfordrer fru Ross til at tage kontakt til TSA, så vi i direkte kontakt med hende kan imødegå hendes bekymringer, siger talspersonen.

27 kommentarer
Vis kommentarer