Annonce:
Annonce:

Susan fik afføring fra fly i øjnene: ’Der var så meget bæ’

Susan Allan påstår, at afføringen faldt fra et fly direkte ned i hendes bil med soltag og ramte hende i øjnene

Annonce:
Følg Ferie

Man må håbe, at de mange mennesker, der i de kommende måneder rejser afsted på sommerferie, ikke har for mange maveproblemer, når de befinder sig på flyet, for ellers kan det få ubehagelige konsekvenser for os på jorden.

I hvert fald var en canadisk kvinde ved navn Susan Allan og hendes 21-årige søn, Travis Sweet, ude for - hvad de selv kalder - en ’forfærdelig oplevelse’, da de i sidste måned var på en køretur i deres bil med soltag, da det angiveligt pludselig regnede med afføring.

Det skriver CBC Radio.

Den 53-årige Susan og hendes søn havde været ude at spise frokost i Peachland-området i det vestlige Canada, da den lugtende masse pludselig faldt ned i hovederne på dem, og ifølge Susan Allan kunne de kort tid efter se et lavtflyvende fly ovenover dem, da de holdt stille for rødt lys.

Annonce:

- Jeg havde det i mine øjne, i mit hår. Vi var oversvømmet af det. Der var så meget bæ, siger Susan Allan ifølge CBC Radio og fortsætter:

- Jeg begyndte at græde. Det var klamt. Min søn kastede op, og jeg fik brækfornemmelser af lugten. Det lugtede forfærdeligt.

Flyselskab har fået nok! Slut med bæ og bid på flyet

Myndighederne undersøger sagen
Både hun og sønnike kørte derfor hen til en tankstation, hvor de vaskede dem selv og bilen, før de ringede til den nærliggende lufthavn, Kelowna International Airport.

Her fik de besked på, at myndigheden ’Transport Canada’ ville igangsætte en undersøgelse for at finde frem til, om der vitterligt var tale om frossen afføring fra et fly.

Transport Canada bekræfter hændelsen i en official udtalelse og fortæller, at de er i gang med at efterforske sagen. Myndigheden forklarer endvidere, at flyenes toiletter er designet med en lukket tank, der bliver tømt ved ankomst i lufthavnen, men at lækager hænder, hvis en ventil går i stykker:

Annonce:

- Hvis dette sker, vil væsken, som lækkes, blive frosset og klæbe sig fast på ydersiden af flyet i høje højder, og når flyet så begynder at flyve ned ad, og atmosfæren dermed bliver varmere, vil isen smelte og stykkerne vil løsrive sig fra maskinen. Disse stykker is vil altså enten smelte eller forblive i en fast tilstand, før de rammer jorden.

Susan Allan fortæller, at hendes mand nu har ordnet bilens aircondition, så hun ikke længere bliver nødt til at køre med soltaget åbent. Hun påpeger desuden, at hun gerne vil have en form for erstatning for hændelsen, som har givet hende øjenbetændelse i begge øjne:

- Jeg føler, jeg har ret til kompensation for skaderne. Hvad hvis det havde været en kæmpe klump, som havde ramt min søn i hovedet og dræbt ham?, afslutter hun.

Troede objekt kom fra det ydre rum: Det var afføring

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: