Annonce:
Annonce:

Svensk yoga-udøvende pilot får internettet til at måbe

Den svenske skønhed Maria Fagerström har taget internettet med storm ved at dele billeder af sit liv som pilot og sin passion for yoga

Se den smukke pilot i videoen herover. Video: Privat
Annonce:
Følg Ferie

Med knap 250.000 følgere er en svensk pilot strøget direkte til tops på Instagram, hvor hun deler billeder af sit glamourøse liv som pilot samt sin smidige passion for yoga.

Den smukke lyshårede pilot hedder Maria Fagerström, og på hendes Instagram kan man se hende i noget nær rygbrækkende positioner fra smukke lokationer rundt omkring i verden.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

- Det, jeg godt kan lide ved de sociale medier, er, at det forbinder dig med mennesker alle steder fra og får dermed den store verden til at virke meget mindre, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Jeg har altid haft en stor kærlighed for luftfart og fotografering, og på Instagram kan jeg forene mine to hobbyer samt dele mine eventyr med resten af verden.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Annonce:

Jeg elsker det!
Ifølge Daily Mail er 25-årige Maria Fagerström oprindeligt fra Lund i Sverige, men bor i øjeblikket på De Kanariske Øer. Det var en af hendes kolleger, der overbeviste hende om at begynde at dele billeder på Instagram sidste år.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville få så meget støtte og positivitet fra de folk, der følger mig. Det er fuldstændig skørt, og jeg elsker det. Sammen har vi dannet et lille fællesskab kun med positivitet, og det giver mig så meget glæde.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Yoga-måtten er altid med
Maria Fagerström har fløjet kommercielt i to år. Det var oprindeligt hendes far, som er kaptajn på en Airbus 320, som inspirerede Maria til at blive pilot, fordi han tog hende og hendes søster med på ture, da de var små.

- I tyve år har min far fløjet lange ture i hele verden, og han tog altid min søster og jeg med på sine rejser. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at se verden på som barn, siger hun og fortæller, at hun blev forelsket i luftfarten:

Annonce:

- Det øjeblik, hvor du er ved at lette.. Følelsen, hvor du accelerer det 75 ton tunge fly til 250 km/t på 30 sekunder.. Det vil altid få mig til at smile.

Der er dog én ting, som den svenske skønhed ikke kan undvære, når hun rejser rundt i den vide verden:

- Jeg tager yoga-måtten med alle vegne. Det er vigtigt at finde tid til sig selv, også selvom det kun er fem minutter om dagen. Yoga beroliger mig indeni, og det bedste ved det er, at man ser verden igennem helt andre øjne, når man er færdig. Livet er pludseligt lidt mindre stressende, fortæller hun til Daily Mail.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: