Tåbelig turist satte livet på spil i viral video: Nu er han dømt

Andre turister kiggede chokeret på, da en mand satte livet på spil i den amerikanske nationalpark Yellowstone i september. Nu er hammeren faldet for den dumdristige mand

Se videoen her. Video: Ashley Lemanski
Følg Ferie

Tilbage i september kunne Ekstra Bladet beskrive en viral video med en tykpandet turist, som satte livet på spil i den amerikanske nationalpark Yellowstone National Park ved at bevæge sig absurd tæt på den verdensberømte gejser 'Old Faithful' og endda lægge sig ned lige ved siden af den.

Den varme springkilde går i udbrud med kogende vand på op til 130 grader cirka én gang i timen, og vandet kan nå op til en højde på 70 meter.

På et enkelt tidspunkt i videoen kunne man endda se manden stå i en position, hvor det lignede, at han tissede i gejseren.

(Du kan se videoen i playeren øverst oppe)

Den på daværende tidspunkt unavngivne mand formåede efterfølgende at forlade nationalparken, men blev anholdt fem dage senere, fordi han afviste nogle betjentes anmodning om at holde ind til siden, da han kørte rundt i byen Cheyenne i Wyoming.

Da de amerikanske betjente efter en kaotisk biljagt endelig fik manden anholdt, viste det sig at være den samme person, som fem dage forinden havde vandret rundt ved gejseren i Yellowstone.

Fuld bedstefar viste penis på fly til London

Erkendte sig skyldig i retten
Den 27-årige mand ved navn Gabriel Villalva erkendte sig torsdag i sidste uge skyldig i både gadeuorden samt i at bevæge sig ind på det forbudte område i nationalparken og blev idømt en dom på fem års betinget fængsel, mens han samtidig er bandlyst i amerikanske nationalparker i hele perioden.

Det skriver AP.

Villalva sidder stadig fængslet i Wyoming, men kan komme på fri fod ved at betale en kaution på 10.000 dollars, hvilket svarer til omtrent 65.300 danske kroner.

Ifølge nyhedsbureauet har det ikke været muligt at få en kommentar fra Villalvas forsvarsadvokat.

Betjente jagter stangstiv æselridende turist i badebukser

Gabriel Villalva var turisten, der i september måned blev filmet i Yellowstone National Park. Foto: Cheyenne Police Department
Gabriel Villalva var turisten, der i september måned blev filmet i Yellowstone National Park. Foto: Cheyenne Police Department
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind