Tabte vielsesring på ferie for 10 år siden: Nu er den fundet i Silkeborg

For 10 år siden tabte en bornholmsk kvinde sin vielsesring på en ferie i Silkeborg. Nu er ringen dukket op under en køledisk

Denne vielsesring blev væk på en ferie for 10 år siden, men nu er den fundet igen i Silkeborg, og ringen er på vej tilbage til rette kvinde. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Denne vielsesring blev væk på en ferie for 10 år siden, men nu er den fundet igen i Silkeborg, og ringen er på vej tilbage til rette kvinde. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Da en kvinde fra Bornholm for 10 år siden tabte sin vielsesring på en ferie i Silkeborg og efterfølgende ikke kunne finde den, havde hun formentlig ikke regnet med nogensinde at komme til at se ringen igen.

Men lige præcis denne historie ser ud til at ende lykkeligt.

Se også: Fransk by vil give 15.000 kroner: Hvad står der på denne sten?

For få dage siden mødte en mand nemlig op på politistationen i Silkeborg, hvor han afleverede en vielsesring, som han havde fundet i sin butik i et hjørne under en køledisk.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Rette ejer
Politiet kunne konstatere, at det ene af navnene i ringen var usædvanligt, og efter politiet havde søgt på navnet i deres it-system, fandt de ét eneste ægtepar i landet med præcis dette navn.

- Ægteparret bor på Bornholm. Stor var overraskelsen og glæden, da vi ringede for at overbringe den gode nyhed om, at ringen var dukket op. Manden fortalte, at hustruen havde tabt ringen under en ferie i Silkeborg for 10 år siden, skriver politiet i tweetet.

- Ringen er nu på vej tilbage til sin rette ejer. Og hvem ved - måske venter manden med at fortælle om fundet, indtil han om nogle dage (for anden gang) kan sætte den på sin hustrus ringfinger, skriver politiet.

Se også: Mistede dyrebar ring på havbund: Så trådte Martin til

47 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere