Tager internettet med storm: Er det her verdens smukkeste pilot?

25-årige Michelle Gooris fra Holland er blevet berømt på Instagram, hvor skønheden deler billeder fra sit liv som pilot

Sådan ser det ud, når den smukke pilot selv rejser på badeferie under varme himmelstrøg. Video: Michelle Gooris

Som barn har mange af os ligget i det grønne græs om sommeren og kigget op i himlen og forestillet os, hvordan det mon ville være at flyve igennem de store, hvide skyer.

For den 25-årige hollandske skønhed Michelle Gooris blev det ikke ved forestillingen. For fire år siden gik hendes barndomsdrøm i opfyldelse, da hun blev færdiguddannet som pilot.

Siden da har hun taget internettet med storm ved at lægge billeder op af sit liv på Instagram, hvor hun i øjeblikket har knap 30.000 følgere, som ivrigt holder øje med den lyshårede skønheds oplevelser i de højere lufthøjder.

Aeroflot-stewardesser er flotte. Ferie Flyselskab: Passagerer vil ikke have tykke stewardesser

'Jeg er afhængig'
Ifølge skønheden fra Amsterdam er det yderst specielt at arbejde som pilot, og især den variende hverdag har været hovedårsag til hendes valg af karriere.

- Jeg havde ikke lyst til et 9-17 job, og jeg kan godt lide at være i et dynamisk og hektisk miljø, hvor alt kan ændre sig på et øjeblik, fortæller den smukke pilot til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Og det er præcis, hvad jobbet går ud på. Jeg skal håndtere brændstof, passagerer, personale og ATC (Air Traffic Control, red.) indenfor kort tid ad gangen, og det er yderst udfordrende og spændende. Det store ansvar af så stort et fly har altid inspireret mig. Adrenalinen, når du letter og lander, har gjort mig afhængig af at flyve.

Pilotlivet giver også Michelle Goris mulighed for at besøg alverdens forskellige eksotiske destinationer, som hun også flittigt deler billeder af.

- Hver dag i en pilots liv er forskellig fra hinanden. Du flyver selvfølgelig i det samme fly, men betingelserne ændrer sig hele tiden. Du skal tage højde for vejret, om det er dag eller nat og så videre. Der er ikke én dag, der føles ens, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke synes, det er helt utroligt at flyve. Det er bare et helt fantastisk job, siger hun til Ekstra Bladet og fortæller samtidig, at hun ofte får reaktioner fra folk, når de finder ud af, hun er pilot:

- De er tit overraskede over at se en kvindelig pilot, men det er oftest på en god måde.

Kim Kardashian lufter i øjeblikket rumpen i Mexico, hvor hun fejrer søsteren Kourtneys fødselsdag. Foto: Privat Ferie Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo