Taxachauffør lagde kæmpe tillæg til overvægtig kundes regning

Under påstanden 'din vægt er skyld i, at vi punkterede' afregnede en italiensk taxachauffør en overvægtig kunde mere end det dobbelte af taksten

(Foto: Flickr/Robert Lowe)
(Foto: Flickr/Robert Lowe)

En taxakunde, der vejede 150 kg, blev afregnet mere end det dobbelte af den normale pris, da taxaen, han kørte med, punkterede på turen. Chaufføren mente, at punkteringen skyldtes kunden vægt. Det skriver Daily Mail.

10.000 hunde bliver eftersigende spist på kødfestivalen i Yulin. Ferie Kvinde redder 100 hunde på kødfestival

Taxakunden, en uidentificeret 59-årig mand, forstod ikke problemet eller chaufførens sprog under forløbet, men han fangede dog, at chaufføren var utilfreds med at skulle skifte dæk midt i det hele.

– Jeg troede bare, at han var irriteret over punkteringen. Jeg havde aldrig forestillet mig, hvad der ville ske efterfølgende, siger manden til den italienske avis Il Messaggero.

(Foto: Brittany Gibbons /CNN) Ferie Sommerlejr for voksne: Sex, druk og leg

Helt præcist endte manden ved turens afslutning med at blive opkrævet næsten 850 kr. for en tur, der efter den normale takst skulle have koster ca. 310 kr. Begrundelsen: Hans vægt var skyld i punkteringen.

Rom er det mest prisvenlige alternativ i skoleferien (Foto: 8. Flickr/Moyan Brenn) Ferie Sådan svinger prisen på storbyferien

Manden har efterfølgende henvendt sig til en forening for overvægtige. De har anbefalet ham at klage, hvilket han nu har gjort.

– Jeg følte mig ydmyget. Det var ikke fair. Det var diskrimination. Det var jo klart, at han mobbede mig, fordi jeg er overvægtig, siger den forurettede taxakunde.

31 kommentarer
Vis kommentarer