Teenager styrter i døden i spansk ferieparadis

Den 18-årige brite faldt 21 meter ned og døde på stedet. Han er nu den tredje brite i år, der har mistet livet i en faldulykke på selvsamme resort

Siden marts har fem personer mistet livet i faldulykker på hoteller i feriebyen Magaluf på Mallorca. Foto: Richard Taylor/4 Corners
Siden marts har fem personer mistet livet i faldulykker på hoteller i feriebyen Magaluf på Mallorca. Foto: Richard Taylor/4 Corners
Følg Ferie

En teenager ved navn Thomas Channon fra Storbritannien mistede i sidste uge livet, da han styrtede omkring 21 meter ned fra feriekomplekset 'Eden Roc' i turistparadiset Magaluf.

Det skriver adskillige britiske medier - heriblandt BBC.

Ifølge mediet var Thomas Channon rejst til partybyen Magaluf på Mallorca med sine venner for at fejre sine afsluttende eksamener.

Han boede angiveligt på University Hotel Florida og var omkring klokken 04:00 natten til torsdag vandret over til det nærliggende lejlighedskompleks, da han var blevet væk fra sine venner, og politiet mener, at han kort efter ulykkeligvis er faldet ud over gelænderet.

Liget af den 18-årige blev fundet af en gartner et par timer senere, og dermed er Thomas Channon den tredje brite i år, som har mistet livet i en faldulukke på Eden Roc-resortet.

Så sent som i juni mistede en anden brite - 20-årige Tom Hughes – nemlig livet på selvsamme hotel, da han faldt 20 meter ned, og det samme gjorde en 19-årig skotsk kvinde ved navn Natalie Cormack, da hun i april faldt ned fra 7. sal i forsøget på at kravle ind til sin venindes værelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Turister i chok over KÆMPE hospitalsregning: 'De gjorde jo ingenting'

'Vi er rasende'
Ifølge BBC, som har snakket med moren til en af Thomas Channons venner, der var med på ferien, har de efterfølgende været henne og kigge på det sted, hvor den 18-årige faldt ned, og ifølge hende er gelænderet alt for lavt og dermed medskyldig i den fatale ulykke.

- Væggen er alt for lav. Den er i omkring knæhøjde. Når man kigger ned, er der træer og buske, som får det til at virke som om, at der er en have nedenunder, men det er bare et 70 feet (21 meter) fald. Tre børn er døde her i år. Vi er rasende, siger moren, der ikke vil have sit navn nævnt, og som fortsætter:

- Der bør ske ændringer nu. Der burde ikke skulle døde børn til for at få sikre foranstaltninger på plads.

Ifølge moren har de efterfølgende mødt gartneren, der fandt Thomas Channon død på græsset, som grædende fortalte dem, at hotellet burde sikre, at den slags ulykker ikke kan ske.

- Men de (hotellet, red.) gør ingenting for at lukke af, så man ikke kan falde ud over kanten, eller sætte skilte op. Der er unge, som skal ud i aften, men der bliver ingenting gjort.

Ferie-paradis trækker overskrifter igen: Mand beskyldt for at voldtage teenagepige

Fem dødsfald i partybyen siden marts
Edec Roc er dog ikke det eneste feriekompleks i Magaluf, hvor fatale faldulykker har fundet sted. Ifølge BBC var der sidste år hele 12 ulykker, der omhandlede fald fra balkoner på hoteller og lignende i feriebyen.

Derudover har der været hele ni lignende uheld siden marts måned i år, hvoraf fem personer har mistet livet.

Thomas Channons forældre, som umiddelbart efter ulykken rejste til Mallorca, siger i en skriftlig udtalelse, at de er knuste over tabet af deres søn:

- Han var en blid, sød og generøs ung mand. Han var den perfekte søn, bror og barnebarn, og vi vil savne ham enormt. I denne svære tid beder vi om fred til at håndtere tabet, som efterlader et stort hul, der aldrig kan blive fyldt igen.

Kate mistede sin søster: Nu advarer hun andre, der skal til Thailand

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind