Annonce:
Annonce:

Tenerife på discount: Hollywood-stjerne nær narret af falsk hotelhjemmeside

'X-Men'-skuespilleren James McAvoy blev narret af en falsk hotelhjemmeside, da han ville bestille et ophold på ferieøen Tenerife. Nu advarer han andre

James McAvoy raser over en falsk hjemmeside, som var tæt på at snyde ham for 70.000 kroner. Foto: Dan Steinberg/AP
James McAvoy raser over en falsk hjemmeside, som var tæt på at snyde ham for 70.000 kroner. Foto: Dan Steinberg/AP
Annonce:
Følg Ferie

Det kan godt være, at Hollywood-stjernen James McAvoy tjener millioner af dollars på blandt andet at spille den unge udgave af karakteren Charles Xavier i blockbuster-filmene 'X-Men', men derfor er han ikke begejstret for, at han var få sekunder fra at smide knap 70.000 kroner ud ad vinduet for en falsk ferie til øen Tenerife.

Det fortæller skuespilleren selv i en video, som har han delt på Instagram.

- Jeg undgik lige akkurat at blive snydt online, da jeg forsøgte at bestille en ferie for mig og min familie på Ritz Carlton Ambama hotel på Tenerife, lyder det fra skuespilleren i videoen.

Han uddyber derefter, at han var få sekunder fra at overføre - hvad der svarer til 68.000 danske kroner - til en mand ved navn Joaquin gennem en hotelhjemmeside, men at noget virkede forkert.

Annonce:

- Jeg studsede over, at tilbuddet var for godt til at være sandt, så jeg dobbelttjekkede hos et rejsebureau og fandt ud af, at prisen var ti gange så billig, som den burde have været.

Sådan undgår du at blive flået af svindlere på ferien

Kontakt mig, hvis I er blevet snydt!
Derfor opfordrer skuespilleren nu andre rejsende til at holde sig væk fra den pågældende hjemmeside, som han linker til i sit Instagram-opslag.

- Hold jer væk. Hvis I er blevet snydt af dem, så kontakt mig, afslutter X-Men-stjernen, som desuden har kontaktet hotellet og gjort dem opmærksom på, at de bliver udnyttet af en svindelhjemmeside.

Du kan se videoen herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Flyselskab undskylder for falsk artikel med Hollywood-stjerne

Rejsende strandet i Thailand
Det er ikke noget nyt, at svindlere og bedragere udnytter, at folk i høj grad benytter internettet til at bestille ferier og hotelophold.

Derfor kan det godt betale sig at dobbelttjekke, om tilbuddet er for godt til at være sandt, så man ikke mister tusindvis af kroner og får sin ferie ødelagt.

Annonce:

Det måtte 55 thailandske rejsende sande, da de for et par uger siden landede i Narita Airport i Japan, for - som Ekstra Bladet berettede i sidste uge -, viste det sig lynhurtigt, at det rejsebureau, de havde bestilt ferien igennem, havde snydt og bedraget dem.

Ifølge Bangkok Post havde de 55 rejsende hver betalt 28.000 baht (knap 5600 danske kroner) for en pakkerejse, der - udover logi - blandt andet inkluderede billetter til et motorløb samt en udflugt til det verdensberømte bjerg Mount Fuji.

Men kort efter landing forsvandt medarbejderen fra rejsebureauet og efterlod de 55 rejsende alene i lufthavnen.

Efter ti timer valgte de rejsende at forlade lufthavnen og selv betale for overnatning i Tokyo. Derudover måtte de også selv betale i alt 740.000 baht (147.000 danske kroner) for flybilletterne hjem, hvilket svarer til knap 6700 danske kroner pr. person, da rejsebureauet heller ikke havde bestilt nogen returbilletter til dem.

55 rejsende strandet i Japan: Købte ferie gennem falsk rejsebureau

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: