Tidligere olympisk skihop: Er dette verdens vildeste rutsjebane?

Drømmer du om masser af fart, så kan du suse ned af denne rutsjebane med 80 kilometer i timen

Du kan komme helt op på 80 kilometer i timen. Video: Utah Olympic Park

Har du altid syntes, at det så lidt for farligt ud, når skihopperne susede ned af de olympiske baner, for så at sætte af i et vildt hop og lande uden en skramme?

Bare rolig, det er ikke en ny attraktion at risikere liv og lemmer for sjov, men derimod har man i staten Utah i USA ombygget et par olympiske skihop til en vild rutsjebane. Det skriver expressen.se.

Oplevelsen finder sted i Utah Olympic Park, som blev brugt under vinterlegene i 2002. Den tidligere olympiske park har ikke bare fået lov at stå hen med ubrugte og tomme bygninger. I stedet er den blevet bygget om til en yderst populær aktivitetspark.

Se også: Vigtig viden: Her i verden må du drikke af hanen

Extreme tubing
Forlystelsen med skihoppene går under navnet Extreme Tubing Park, hvor du vil blive placeret helt oppe i toppen af banen i en stor badering samt få en hjelm på hovedet.

Herefter vil du suse ned af noget plastik-materiale, som bliver glidende på samme måde som sne, når der kommer vand på det.

Du er nede på blot få sekunder, da din fart kan nå helt op på 80 kilometer i timen.

Det er muligt at prøve både det lille og det store hop, så længe du er over fem år gammel, og det koster omkring 100-140 kroner.

Se også: Du bliver stresset af at planlægge din ferie

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere