Til Californien for under 2000 kroner

WOW air flyver danskerne billigt til den amerikanske Vestkyst

Wow Air har sat billetter fra Danmark til Californien til salg fra 1499 kr. (Foto: PR)
Wow Air har sat billetter fra Danmark til Californien til salg fra 1499 kr. (Foto: PR)

Flyv til Californien fra 1499 kroner. Det er meldingen fra islandske WOW air, der netop har sat billige USA-billetter til salg.

Billetter, der giver solhungrende danskere mulighed for at flyve til Californien med en enkelt mellemlanding.

Den lave pris puster endnu engang til priskrigen i flybranchen.

– Los Angeles og San Fransisco er tiltrækkende rejsemål for danskerne, så vi er glade for at kunne tilbyde to destinationer til markedets laveste priser, siger stifter og ejer af WOW air, Skuli Mogensen, i en pressemeddelelse.

Spar penge og gå mere: Her er det bedste du kan gøre i det nye ferieår

Nye fly holder priserne i bund
Fra København flyver man til Keflavik og herefter direkte til Californien – det sker mellem fire og fem gange ugentligt. I Keflavik skifter passagererne til WOW airs nye Airbus A330-300, som flyver det sidste stræk fra Island til den solfyldte, amerikanske Vestkyst.

Her koster en hospitalsseng mere end dit hotelværelse

Iølge Skuli Mogensen er det blandt andet på grund af de nye, brændstofbesparende fly, som WOW air har investeret i, at priserne kan holdes nede.

– Med de nye A330-300 fly kan vi tilbyde rejser fra Europa til den amerikanske Vestkyst langt billigere end vores konkurrenter, siger han, og uddyber, at danskerne har taget positivt imod WOW airs billige billetter, siger han og tilføjer:

– De transatlantiske ruter til Boston og Washington har været populære blandt danskerne, og derfor tror vi, at passagererne bliver glade for vores nye destinationer, siger han. Han understreger desuden, at de nye, billige ruter også kan trække californiere til Europa.