Tip! Sådan rejser du helt gratis

Hvis du er særligt skarp til at bruge denne app, så leder islandske Wow air efter dig - de vil nemlig gerne sende dig på fire gratis ferier

Her er konkurrencen for alle rejseinteresserede Snapchat-brugere. Vinderne af konkurrencen får nemlig mulighed for at rejse helt gratis og snappe direkte fra Wow airs Snapchat-konto. (Foto: Flickr/Wrote)
Her er konkurrencen for alle rejseinteresserede Snapchat-brugere. Vinderne af konkurrencen får nemlig mulighed for at rejse helt gratis og snappe direkte fra Wow airs Snapchat-konto. (Foto: Flickr/Wrote)

Det er uden for de flestes budget at komme på hele fire ferier på et år. Men nu er der en mulighed for at komme af sted uden at skulle bruge en eneste krone på fly, hotel og lommepenge.

Er du lidt bedre end gennemsnittet til at lave fede Snapchathistorier? Får du tit ros af vennerne for dine snaps?

Og nåede du heller ikke at få jobbet som rejsende øl-praktikant hos World of Beer?

Så er denne konkurrence lige noget for dig.

Det islandske flyselskab Wow air leder nemlig efter fire dygtige Snapchat-brugere, der kan snappe om alt rejserelateret.

De heldige vindere af den nye konkurrence får muligheden for at rejse til fire af flyselskabets 28 destinationer, som Barcelona, Boston, Milano og Los Angeles, og tilbringe tre til otte dage ved hver destination.

Både fly, hoteller og aktiviteter er betalt, og hver vinder får også udleveret 'lommepenge' til rejsen.

Det eneste, selskabet kræver af vinderne, er, at de deler deres oplevelser fra rejsen gennem Wow airs egen Snapchat-konto.

Fedeste 'story' vinder
Før du sætter tommelen på udløseren, skal du sørge for at overholde alderskravet på 18 år. Hvis man ellers er over aldersgrænsen og bor i et af Wow airs 28 destinationer, er man velkommen til at deltage.

For at deltage i konkurrencen skal man følge flyselskabet på Snapchat under brugernavnet wow-air og lave en Snapchat story på engelsk på maks. to minutters længde, der viser din kreativitet og personlighed.

Gem videoen og upload den til selskabets hjemmeside inden den 8. maj og hold så øje med selskabet på de sociale medier. De fire vindere bliver nemlig afsløret 17. maj på deres sociale mediekonti.

Hvis du er i tvivl om, hvad videoen skal indeholde, kan du altid lade dig inspirere af hjemmesiden. Her skriver selskabet nemlig, at de søger kreative, ambitiøse, sjove og ferieinteresserede snappere.

Nogle af Kiersten Richs yndlingslande er Island, Bolivia og Jordan. (Foto: Flickr/Kamil Porembiński) Ferie Single-pige tjener penge på at rejse – sådan gør hun

0 kommentarer
Vis kommentarer