Annonce:
Annonce:

To turister risikerer fængselsstraf i Thailand: Viste røv foran historisk tempel

De to amerikanske turister blev tilbageholdt i lufthavnen og sigtet for 'upassende opførsel', da de var på vej hjem til USA

Joseph og Travis blev anholdt i lufthavnen i Bangkok, fordi politiet havde set deres numse-billede på Instagram. Foto: Thai Immigration Police
Joseph og Travis blev anholdt i lufthavnen i Bangkok, fordi politiet havde set deres numse-billede på Instagram. Foto: Thai Immigration Police
Annonce:
Følg Ferie

Joseph og Travis Dasilva var lige ved at slippe afsted med at hive bukserne ned og vise rumpen frem foran det historiske buddhistiske temple Wat Arun i Thailand, men fordi den usædvanlige gimmick aboslut skulle foreviges på kamera og efterfølgende deles på Instagram, faldt hammeren.

Billedet fik nemlig de thailandske myndigheder til at blive opmærksomme på de to 38-årige amerikanske mænds ulovlige gerning og derfor blev de begge tilbageholdt i lufthavnen tirsdag, da de skulle til at sætte sig ind i flyveren og rejse hjem fra Bangkok.

Det skriver flere internationale medier - heriblandt BBC.

Joseph og Travis blev opdaget, fordi deres numsebillede foran templet gik viralt, da de delte det på deres fælles Instagram-profil, 'Traveling Butts', hvor parret havde delt flere lignende billeder med numsen bar foran andre populære turistattraktioner med deres mere end 14.000 følgere.

Annonce:

Seks turister anholdt i Kazakhstan: Var iført Borat-mankini

Risikerer fængselsstraf
Instagram-profilen er siden blevet slettet, men både Joseph og Travis har indrømmet hændelsen over for de thailandske myndigheder, der bestemt ikke ser let på mændenes opførsel, som de anser for at være yderst respektløs.

De to turister er stadigvæk tilbageholdt i landet, hvor de er sigtet for 'upassende opførsel' og har modtaget en bøde på 150 dollar (cirka 950 kroner), men da parret nåede at udføre den samme akt foran et andet historisk tempel i landet, er der endnu en bøde i vente.

Annonce:

Deres numse-stunt kan dog i værste fald betyde, at de skal bag tremmer, da de thailandske myndigheder i øjeblikket vurderer, om amerikanerne skal sigtes for den noget mere alvorlige anklage om kriminalitet på internettet:

- Vi søger i øjeblikket accept fra retten om at anklage dem for 'Computer Crime', fordi de har delt pornografiske billeder, siger politichef, Jarupat Thongkomol, til BBC.

Når politiet har udarbejdet sigtelserne, vil myndighederne højst sandsynligt annullere mændenes visum og presse på for en udvisning af dem. 

Far anholdt i Abu Dhabi: Filmede lufthavnsansatte

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: