Tør du besøge den? Populær tv-serie bliver til forlystelse

Universal Studios Hollywood har netop slået dørene op for en forlystelse baseret på den populære zombie-serie 'Walking Dead'. Og det er en vaskeægte gyser. Tag med på rundtur i videoen herunder

Kom med indenfor i den nye 'Walking Dead'-forlystelse, hvis du tør! Video: Youtube/SoCal Attractions 360

Hvis du har dårlige nerver, er den nye forlystelse i Universal Studios Hollywood muligvis ikke noget for dig. Men, hvis du er fan af tv-serien 'Walking Dead', er den helt sikkert.

Mandag den 4. juli blev dørene slået op for forlystelsen i Californien, USA, som er bygget op omkring det apokalyptiske univers, som serien foregår i.

Her kæmper den tidligere sheriff Rick Grimes og hans flok af andre overlevende for at klare sig i en verden fyldt med zombier og ondsindede mennesker.

Artiklen fortsætter under billedet

Rick Grimes kæmper for sit liv sammen med andre overlevende. Foto: AP
Rick Grimes kæmper for sit liv sammen med andre overlevende. Foto: AP
 

Som man ser i videoen, er forlystelsen bygget op som en labyrint, hvor man går igennem velkendte locations fra tv-serien, og konstant bliver skræmt af zombier og overværer menneskernes kamp for at overleve.

Nyder du at blive skræmt? Se videoen øverst i artiklen og vurder, om zombie-forlystelsen kunne være noget for dig

Forlystelsen 'Zumanjaro' i Six Flags i New Jersey, USA, er ikke for tøsedrenge. Her bliver man kørt 126 meter op i luften i en gondol, hvorefter man med godt 140 kilometer i timen styrter mod jorden

5 kommentarer
Vis kommentarer