Annonce:
Annonce:

Top 10: Her rejser danskerne på vinterferie

Vinterferien står for døren, og for en del går turen til skidestinationer, men for de danskere, som selv sammensætter ferien, står den på storby eller sol

Det er særligt storbyrejserne, der er populære i vinterferien. Og Manchester er ny på listen over populære byer. (Foto: Stephen/Flickr)
Det er særligt storbyrejserne, der er populære i vinterferien. Og Manchester er ny på listen over populære byer. (Foto: Stephen/Flickr)
Annonce:
Følg Ferie

Vinterferien er for en stor del af den danske befolkning forbundet med skiferier i Frankrig, Italien, Norge eller Sverige.

Men ifølge en ny opgørelse over søgninger gennem Momondo.dk benytter de danskere, der selv sammensætter fly og hotel, vinterferien til at få et afbræk fra sneen og kulden.

Brødre skilt på rejsen: Boardede det forkerte fly

I top 10 ligger storbyklassikerne London, Barcelona, Rom, Paris og Berlin, mens en anden engelsk, nemlig nordengelske Manchester, er kommet ind på en fjerdeplads.

Annonce:

– London er og bliver danskernes storbyfavorit, men Manchester er tydeligvis også ved at komme ind på danskernes radar. Det er den næstmest besøgte by i England, og fra både København og Billund er der direkte forbindelser. Byen er noget mindre end London, men har masser at byde på, så den passer godt til et kort besøg. Og så kommer man generelt lidt længere for pengene, både nå̊r det gælder overnatning, transport og natteliv, fortæller Lasse Skole Hansen, der er Momondos danske presseansvarlige i en pressemeddelelse.

Varme lokker også

Også sydeuropæiske destinationer som Malaga og Mallorca er med på oversigten over de mest populære destinationer for vinterferien. Her kan gæstende danskere forvente temperaturer omkring de 20 grader.

Vanvid i luften: Ustyrlig mand pissede på medpassager

Men for de rigtig varmehungrende går turen til ørkenstaten Dubai, der i februar byder på sommervejr og temperaturer op til 25 grader.

Og hvis du har fået lyst til at lægge det kolde nord bag dig, oplyser Momondo, at der stadig kan støves flybilletter op til de europæiske storbyer til en overkommelig pris.

– Går man efter nogle af de storby-destinationer, som mange lavprisselskaber flyver til fra Danmark, er der stadig gode chancer for at få en vinterferie, som er til at betale, siger Lasse Skole Hansen.

Her er den mest instagrammede destination i verden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: