Træt af skrigende babyer på fly? Flyselskab viser, hvor de sidder

Japan Airlines tager nyt værktøj i brug, så passagerer kan undgå skrigende babyer

Et grædende barn på  en lang flyvetur kan få de fleste til at miste tålmodigheden. Foto: Morozova Tatiana/ Colourbox
Et grædende barn på en lang flyvetur kan få de fleste til at miste tålmodigheden. Foto: Morozova Tatiana/ Colourbox

Babyer græder, når de har lyst til det. Uanset om de sidder på et fly og irriterer deres sidemand. 

Derfor har Japan Airlines lanceret et nyt værktøj, som gør det muligt for passagererne at undgå de små menneskers øredøvende skrig.

Arkivfoto: Colourbox Ferie Se den tåkrummende video: Flypassager 'glemmer' at opdrage sit barn

Når passagerer med børn mellem otte dage og to år reserverer en plads, vil et ikon automatisk dukke op på sædeoversigten og indikere, at her sidder der små børn. Andre passagerer, som endnu ikke har valgt deres plads, er dermed advaret. Det skriver The Guardian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Japan Airlines viser på deres seat map, hvor der er børn booket. Foto: Screendump Japan Airlines
Japan Airlines viser på deres seat map, hvor der er børn booket. Foto: Screendump Japan Airlines
 

Ingen garanti for børnefri-zone
Japan Airlines var hurtige til at melde ud, at den nye mulighed ikke altid kan garantere, at passagererne vil være helt fri for barnegråd. Ikonet kommer ikke op, hvis børnefamilien har købt deres flybilletter af en tredjepart, er en del af en grupperejse eller flybilletten er bestilt i sidste øjeblik.

Hvad skal man gøre, når et fremmed barn sparker på ens flysæde? Foto: Colourbox Ferie Flytur med andres uopdragne børn: Sådan stopper du deres spark i sædet

Et andet japansk flyselskab giver også deres kunder muligheden for at vælge en børnefri-zone. En talsperson for All Nippon Airways siger til The Guardian, at de har kørt med det samme koncept 'i et stykke tid'.

Japan Airlines og andre flyselskaber har stadig til gode at komme op med et værktøj, der gør det muligt for deres passagerer at undgå irriterende voksne.

Selvom den står på afslapning og hygge på ferien, slipper man ikke igennem den uden at støde på irriternede flypassagerer og hotelgæster undervejs. Foto: Michael Mottlau Ferie Barfodede passagerer og rygere: Her er de rædselsfulde rejsende

46 kommentarer
Vis kommentarer