Tre år var ventetiden værd: Tinder sender par gratis til Hawaii på første date

Dating-app'en havde ikke tålmodighed til, at parret, som har skrevet sammen i tre år, selv tog sig sammen og arrangede en date

Amerikanske Josh og Michelle har fået en gratis tur til Maui af Tinder, så de kan mødes for første gang efter 3 år med beskeder til hinanden. Foto: AP/MVB/Ron Dahlquist
Amerikanske Josh og Michelle har fået en gratis tur til Maui af Tinder, så de kan mødes for første gang efter 3 år med beskeder til hinanden. Foto: AP/MVB/Ron Dahlquist

Man siger, at kærligheden kommer, når man mindst venter det.

Hvis man benytter sig af dating-app'en Tinder, er der dog en vis grad af forudsigelighed omkring den mulige kærlighed. Men det er dog ikke altid, at kærligheden venter lige rundt om hjørnet, selvom man har 'matchet' med en sød fyr/pige over app'en.

I hvert fald ikke for den 22-årige Josh Avsec, som 'matchede' med 21-årige Michelle Arendas i september 2014, og som først nu – tre år senere - har fået arrangeret deres første date.

Og så er det vel at mærke ikke engang Josh selv, der har arrangeret daten, men derimod Tinder, som har givet dem en rejse til et valgfrit sted, så de kan mødes i virkeligheden for første gang.

Det skriver Travel and Leisure.

Ingen strøm på telefonen
Historien starter som sagt for tre år siden, hvor Josh skrev 'Hey' til Michelle, som dog ikke svarede tilbage lige med det samme. Men som alle ved, kommer alt godt til den, der venter, og godt to måneder senere fik Josh da sit svar:

- Undskyld, min telefon løb tør fra strøm, lød den vel nok lidt dårlige undskyldning fra Michelle.

Josh tog det dog med oprejst pande og godt humør:

- Wow, den fandt du hurtigt. Det tager normalt mig omkring fem måneder at finde min oplader, lød det kække svar.

Siden da har både Josh og Michelle, som i øvrigt begge går på Kent State University i Ohio, fastholdt den lidt jokende korrespondance ved lige ved at skrive til hinanden en gang hver anden måneds tid.

I hvert fald indtil i sidste uge hvor Josh lagde et screenshot op på Twitter af deres beskeder til hinanden, som du kan læse herunder:

Michelle svarede da også Josh på Twitter i en humoristisk tone:

- Undskyld, jeg ville gerne svare, men jeg bliver nødt til at vente et par måneder, skrev Michelle.

Se også: Lufthavns-lykke: Obama overrasker mor med baby

Gratis tur til Hawaii
På kort tid gik Josh's opslag viralt, og da Tinder opdagede det, var de hurtige til at tilbyde at arrangere og betale for parrets første date:

- Det er tid til, I mødes IRL (i den virkelige verden, red.). I har 24 timer til at beslutte jer for, hvilken by I vil have jeres første date, og så sender vi jer afsted!, lød det fra folkene bag dating-appen mandag.

- Jeg regnede ikke med, at han ville svare mig tilbage og være med på den. Jeg troede, min besked ville afslutte det, fortæller Michelle til Travel and Leisure.

- Jeg troede ikke, hun var interesseret. Jeg tog det som en joke, så hver anden måned har jeg tjekket Tinder og set en besked, lyder det fra Josh.

Parret har besluttet, at de gerne vil have deres første date på Maui, Hawaii, og Tinder er i øjeblikket i gang med arrangere turen.

Ferie - 10. jul. 2017 - kl. 14:18 Marks lufthavns-frieri er gået viralt: 'Det havde jeg sgu ikke lige forestillet mig'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen