Annonce:
Annonce:

Tre fremmede i trippel-frieri på verdenskendt klippe

Hvis du vil gøre noget helt unikt, når du frier til din elskede, skal du nok holde dig langt væk fra den norske klippe Trolltunga

Her ses de tre par, der alle nu kan se frem til at kalde sig 'mand og kone'. Foto: Trolltunga Active
Her ses de tre par, der alle nu kan se frem til at kalde sig 'mand og kone'. Foto: Trolltunga Active
Annonce:
Følg Ferie

- Da den første gik ned på knæ, var det ikke noget usædvanligt. Så kom det næste kærestepar til, og vi jokede med, at han sikkert også ville fri, hvilket han gjorde. Men så kom der en tredje mand med sin kæreste, og han friede også.

Sådan lyder det fra den norske turguide Jostein Soldal, der den 22. maj var vidne til intet mindre end tre frierier på en enkelt arbejdsdag.

Det skriver TV2 Norge.

I sit ni år lange virke som turguide på den verdenskendte klippe Trolltunga har Jostein Soldal set utallige frierier på spidsen af den norske klippe, men så mange frierier på en enkelt dag er dog alligevel noget, der gør indtryk på nordmanden.

- Tre frierier på én gang - det var altså helt specielt, siger han til mediet.

Målløse passagerer: Pilot frier til sin stewardesse-kæreste

Annonce:

Fire frierier på to dage
Hvis du planlægger at fri til din elskede og vil gøre noget helt unikt og originalt, kan det altså derfor godt være, at du skal se bort fra kærlighedsklippen i Norge, der ligger cirka 200 kilometer vest fra Oslo.

Mange mænd vælger nemlig at slæbe deres udkårne med på toppen, og Jostein Soldal fortæller da også til TV2 Norge, at der allerede dagen før trippel-frieriet var en anden mand, der friede på præcis samme sted.

Ifølge nordmanden bliver der friet dagligt på klippen i højsæsonen.

De tre mænd, der friede den 22. maj, var alle amerikanere, og alle kvinderne sagde 'ja' til det store spørgsmål. Ingen af de tre par, der var på sightseeing med en gruppe på 30 turister, kendte hinanden, og alle mændene havde angiveligt planlagt frieriet i flere måneder.

Omkring 100.000 turister besøgte sidste år Trolltunga, og ifølge TV2 Norge har der været tre gange så mange turister i maj måned i år i forhold til maj 2017.

Marks lufthavns-frieri er gået viralt: 'Det havde jeg sgu ikke lige forestillet mig'

Foto: Trolltunga Active
Foto: Trolltunga Active
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: