Tre krokodiller river armen af fuld turist

En fuld turist hoppede ned i et bassin med krokodiller, som rev armen af ham og bed sig fast i ansigtet på ham

En 21-årig mand slap væk med livet i behold, selvom han i fuldskab sprang ned til tre krokodiller. Arkivfoto: René Hedegaard
En 21-årig mand slap væk med livet i behold, selvom han i fuldskab sprang ned til tre krokodiller. Arkivfoto: René Hedegaard

Man gør ofte yderst dumme ting, når man får lidt for meget alkohol indenbords. Men 21-årige Collin Miller fra Zambia overgik dog sidste torsdag alle niveauer af stupiditet, da han i fuldskab besluttede sig for at hoppe ned i et bassin med tre krokodiller.

Den unge turist havde drukket med nogle venner, da han besluttede sig for at bryde ind til krokodillerne hos 'Crocodile Cage Diving Company' ved Victoria Falls River ved grænsen mellem Zimbabwe og Sydafrika.

Utroligt nok slap Collin Miller væk med livet i behold, selvom de tre krokodiller angreb ham og blandt andet flåede armen af ham samt bed sig fast i ansigtet på ham. De tre krokodiller valgte nemlig at lade den 21-årige være og i stedet kæmpe med hinanden om den afrevne legemsdel, hvilket tillod to mænd at trække turisten i sikkerhed.

Det skriver The Zimbabwe Chronicle.

Collin Miller befandt sig ved den populære turistattraktion, hvor man normalt kan svømme med krokodiller i følgeskab af en ansat, fordi han deltog i et bryllup.

Tjek poolen før du hopper i: Kæmpe alligator lå på bunden

Tog trøjen af og kravlede over hegnet
Ifølge et vidne måtte den påvirkede 21-årige igennem flere udfordringer for at komme ind til krokodillerne. Han gik blandt ind i et køkken, hvor han sprang gennem vinduet, hvorefter han kravlede over hegnet til krokodillerne, selvom der var skilte fyldt med advarsler.

Herefter smed han trøjen og hoppede ned i vandet til dem, hvorefter chokerede vidner kunne se ham blive angrebet af de glubske krokodiller, indtil de to modige mænd fik revet den blodige turist ud af vandet og tilbage over hegnet. Han blev derefter fløjet til et hospital i Sydafrika.

- Vi var chokerede, da han stormede ud i køkkenet på trods af skiltet, der siger, at der ingen adgang er for offentligheden. Han hoppede ud af vinduet, og krokodillerne angreb ham med det samme. En af krokodillerne bed armen af ham, og den anden krokodille havde nær knust hans ansigt, men den vendte sig om for at jagte krokodillen med armen, og det var sådan, han blev reddet, fortæller et vidne til Zimbabwe Chronicles.

Udover at have mistet en arm har Collin Miller også brækket flere ribben samt fået skader i ansigtet. Men hans tilstand skulle nu være stabil.

Vildt sammenstød: Fly smadrer ind i kæmpe alligator under landing

'Uheldig' hændelse
The Brewing Company ved Victory Falls River, hvor Collin Miller drak alkohol inden hændelsen, og som ligger ved siden af krokodille-zoo'en, har til det afrikanske medie udtalt, at de ikke har flere kommentarer til sagen udover den pressemeddelelse, de sendte ud kort efter hændelsen, som lyder således:

- Torsdag aften valgte en mand bevidst at kravle over hegnet til krokodille-poolen, som huser tre krokodiller. Han valgte bevidst at sætte sit liv i ekstrem fare og blev reddet af to meget modige mænd, deriblandt én af Crocodile Cage Diving Companys medarbejdere.

Zimbabwe Parks and Wildlife Management Authority bekræfter desuden hændelsen, som de kalder 'uheldig'.

- Vi opfordrer udenlandske turister til at undgå at tage unødvendige risici, når de er omkring dyrene, lyder det endvidere fra en talsmand.

Zoo i shitstorm: Tvinger tiger til at brøle