Annonce:
Annonce:

Tre kvinder tilbageholdt efter plastikkirurgi: Lignede ikke pasbilledet

Tre kinesiske kvinder fløj til Sydkorea for at få foretaget plastikkirurgi, men blev standset i lufthavnen på vej hjem, fordi deres ansigter var opsvulmede

Sydkorea er blevet et mekka for kinesere og japanere, der vil have udført plastikkirurgi. Her er det en reklame for før- og efter-billeder på en togstation i Seoul. Foto: All Over Press
Sydkorea er blevet et mekka for kinesere og japanere, der vil have udført plastikkirurgi. Her er det en reklame for før- og efter-billeder på en togstation i Seoul. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Ferie

En sviptur til Sydkorea blev mere besværlig end først antaget for tre kinesiske kvinder, der havde taget turen fra Kina til Sydkorea for at få udført plastikkirurgi.

Da operationerne var veloverståede, og kursen var sat mod hjemlandet, blev de tre unavngivne kvinder nemlig tilbageholdt i den sydkoreanske lufthavn, fordi paskontrollen ikke kunne matche kvindernes ansigter med billederne i deres pas.

Det skriver flere nationale og internationale medier – heriblandt Apple Daily og Daily Mail.

Trioen havde angiveligt udnyttet Kinas nationale helligdage 'Golden Week', som er syv fridage i perioden 1.-7. oktober, til at flyve til Sydkorea for at få foretaget plastikkirurgi. Men de kosmetiske ændringer i ansigtet havde efterladt deres bandage-dækkede ansigter så opsvulmede og røde, at de på ingen måde lignede sig selv.

Du kan se, hvordan de så ud herunder:

Annonce:

Ifølge Daily Mail var det den kinesiske nyhedsvært Juan Huahua, der i første omgang delte billedet på de sociale medier, men hun har sidenhen fjernet billedet igen.

På internettet lever den slags dog noget nær for evigt, så billedet er stadig at finde rundt omkring på diverse Facebook-sider samt på det kinesiske sociale medie 'Weibo'.

Pas på, på ferien: Ukendt lov i Japan taget i brug

Certifikater til opererede turister
Sydkorea har i de sidste mange år været en yderst populær destination for kinesiske kvinder, som gerne vil have foretaget plastikkirurgi. Mere end 99.000 kinsere har taget turen til Sydkorea for lægelig behandling i 2016, vurderer en af Kinas største rejsesøgemaskiner, Ctrip, ifølge Daily Mail.

Det er da angiveligt heller ikke første gang, at folk, der rejser til Sydkorea for at få plastikkirurgi, får problemer, når de skal igennem paskontrollen på hjemturen.

Det skriver mediet Kotaku.

Annonce:

Derfor tilbyder nogle hospitaler såkaldte 'plastikkirurgi certifikater' til patienter, hvor deres pasnummer, navnet på hospitalet samt længden på opholdet står nedskrevet, så de opererede lettere kan komme igennem lufthavnen.

Fy for en fangst: Mand snuppet med et kilo guld i endetarmen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: