Treårig i livsfare: Ville du have opdaget at det var ved at gå galt?

En treårig pige kæmpede for nylig for sit liv i en overfyldt swimmingpool, da en livredder spottede hende i mængden - hendes forældre anede ikke, hvor hun var

På Youtube findes der mere end 35 videoer af redningsaktioner fra netop denne pool i South Carolina. (Video: Youtube)

Solen skinner. Bølgerne danser. Gæsterne hygger sig.

Men måske hygger de sig lige en tand for meget. For ingen i den ellers overfyldte bølgepool i South Carolina, USA, lægger tilsyneladende mærke til, at en katastrofe er ved at indtræffe. 

Måske er du mere årvågen end gæsterne og kan se, hvad der er ved at gå galt?

En, der heldigvis var opmærksom, var livredderen.

Som et missil skyder han af sted mod den treårige pige, som forgæves kæmper mod de overvældende bølger, der er tættere og tættere på at drukne hende.

Og ja, du læste rigtig. Den lille pige, der er alene i poolen, er kun tre år.

Det helt store spørgsmål er: Hvor er hendes forældre? I sådan en situation er det ganske få minutter, som afgør, om der skal fortælles historier om en heroisk redning eller en tragisk druknedød.

Livredderen har efterfølgende fortalt til Daily Mail, at han måtte gå rundt med den lille pige i lang tid, før de fandt hendes familie. Ifølge ham havde de slet ikke opdaget, at hun overhovedet var forsvundet.

- Jeg har været livredder i 18 år, og jeg er stadig målløs over det manglende opsyn, som nogle børn oplever, når de er i vandet, siger livredderen til Daily Mail.

Hvad mener du? Er der tale om omsorgssvigt fra forældrenes side?

20 kommentarer
Vis kommentarer