Trodsede Rejsegarantifonden: Udbyder af skirejser politianmeldt

Rejsegarantifonden meddelte d. 18. september Trier Ski, at salg af rejseydelser omfattet af fondens dækning skulle indstilles – i går udbød selskabet stadig rejser

Trier Ski håber på at være genregistreret hos Rejsegarantifonden i næste uge. (Foto: Colourbox)
Trier Ski håber på at være genregistreret hos Rejsegarantifonden i næste uge. (Foto: Colourbox)

For en uge siden meddelte Rejsegarantifonden Trier Ski A/S, at selskabets registrering i fonden var blevet slettet, og at alt udbud og salg af rejseydelser omfattet af fondens dækning derfor skulle indstilles.

Efter fondens meddelelse til den silkeborgensiske skirejseudbyder ændrede selskabet forsiden på deres hjemmeside, så det fremgik, at siden var under opdatering.

Se også: Piloter blev blændet af lys fra stadion

Fortsatte med at sende tilbud ud
Efterfølgende kunne Rejsegarantifonden dog konstatere, at Trier Ski fortsat udbød og solgte rejser omfattet af fondens dækning. Og at Trier Ski samtidig også udsendte tilbud, som havde links til undersider af selskabets hjemmeside, som ikke var lukket.

På disse undersider var det desuden forsat anført, at selskabet var medlem af Rejsegarantifonden.

Se også: Biograffilmen bestemmer din feriedestination

Derfor indgav Rejsegarantifonden en politianmeldelse mod Trier Ski. Det strider nemlig mod rejsegarantifondsloven at udbyde eller sælge rejseydelser omfattet af fondens dækning uden at være registreret i fonden.

Derfor blev Trier Ski slettet
Hvorfor Trier Ski blev slettet er ifølge Christian Springborg, Økonomi- og tilsynschef hos Rejsegarantifonden fortroligt.

Det kan Poul Trier fra Trier Ski dog afklare over for Ekstra Bladet.

– Vi har oplevet øgede krav fra Rejsegarantifonden, som det tog længere tid end ventet at komme i hus med. Derfor levede vi ikke op til dem til tiden, og det betød, at vi blev slettet. Det er vi sådan set helt okay med. Det handler jo om kundernes sikkerhed, siger han og fortsætter:

– Vi har haft en fin kommunikation med Rejsegarantifonden og er i gang med at rette op på tingene, så vi kan blive genregistreret. Det regner vi med kommer til at ske i næste uge.

7 kommentarer
Vis kommentarer