Annonce:
Annonce:

Troede objekt kom fra det ydre rum: Det var afføring

En 12 kilo tung klump afføring fra et fly, faldt lørdag ned i en lille landsby i Indien og fik indbyggerne til at tro, at det var et objekt fra rummet

Her kan du se isklumpen med afføring. Foto: Gurgaon Police
Her kan du se isklumpen med afføring. Foto: Gurgaon Police
Annonce:
Følg Ferie

Landsbyboerne i en indisk by i delstaten Haryana fik sig noget af et chok lørdag, da et uidentificeret objekt pudselig faldt ned fra himlen og landede i deres lille landsby, Fazilpur Badli.

Flere af indbyggerne troede nemlig, at den 10-12 kilo tunge masse var bevis på eksistensen af fremmed liv i rummet, og derfor skyndte de sig at stjæle bidder af den besynderlige 'sten'.

Nu viser det sig dog, at stenen på ingen måde var en gave fra et rumvæsen, men i stedet blot var en massiv klump frossen afføring lækket fra et fly oven over dem.

Det skriver BBC.

Det britiske medie har snakket med rådsmand Vivel Kalia fra den indiske landsby, som fortæller, at stenen nu er sendt til analyse, men at det 'stærkt mistænkes som fly-afføring'.

Annonce:

- Det var en meget tung is-kugle, som faldt fra himlen tidligt lørdag morgen. Der lød et stort brag, så folk løb ud af deres hjem for at se, hvad der var sket, siger han til BBC og fortsætter:

- Flere af landsbyboerne troede, den stammede fra et rumvæsen og andre troede, at det var en sten fra rummet, og jeg har hørt, at flere af dem tog bidder fra den med hjem.

37-årig mor anholdt: Nyfødt baby fundet død på fly-toilet

Opbevarede klumperne af afføring i køleskabet
Ifølge Times of India gemte landsbyboerne bidderne under tøjet og flere af dem puttede dem i køleskabet derhjemme, så de ikke smeltede.

Afføringen er angiveligt sevet ud af et fly ved en fejl. Det er de kolde temperaturer i de højere lufthøjder, der gør, at enhver form for væske fryser til is med det samme.

Normalt bliver fly-toiletterne tømt, når flyet er landet, men organisationen 'International Aviation' erkender, at det hænder, at afføring siver ud undervejs på flyveturen.

Annonce:

Det er da heller ikke første gang, at der falder menneskeligt affald ned fra et fly i Indien. I januar 2016 fik en indisk kvinde en alvorlig skulderskade, da hun blev ramt af en falden isklump fra et fly, som landede direkte ned i hendes hus.

I december 2016 indførte myndighederne i Indien derfor en lovgivning, der påkræver indiske flyselskaber at betale en bøde, hvis deres fly lækker afføring eller andet menneskeligt affald fra deres fly-toiletter.

Fy for en fangst: Mand snuppet med et kilo guld i endetarmen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: