Tropiske tilbud: Ni øer du kan købe billigere end et hus

Slip for alle de andre turister og køb i stedet din egen ø - nogle koster ikke mere end et almindeligt hus

Får du hevet Frigate Caye i land, kan du blandt andet glæde dig til denne type udsigt. (Foto: Flickr/Craig Nagy)
Får du hevet Frigate Caye i land, kan du blandt andet glæde dig til denne type udsigt. (Foto: Flickr/Craig Nagy)

Hvorfor bruge oceaner af penge på hotelværelser, hver gang du tager på ferie, når du i stedet kan købe din helt egen ø?

Der er masser af små paradiser, som kan blive dine til billige priser. Disse ni, som rejsesiden Jetsetter har fundet på Private Islands Online, koster endda ikke mere end et lille hus i den danske provins.

Sweet Island, British Columbia, Canada
170 kilometers kyst og dit eget feriehus.

Det lyder måske som en dyr fornøjelse, men for kun 481.219 kroner kan du både fiske efter regnbueørred i Stuart Lake, svømme og stå på vandski, når du besøger dit nye sommerhus.

Du skal dog højst sandsynligt lægge lidt ekstra penge oven i købsprisen, for selve huset trænger til en kærlig hånd.

Mavuva Island, Fiji
Her får du desværre ikke hele øen, for du er nødt til at dele den med nogle andre købere. Men du får alligevel en stor del af kagen.

For kun 825.493 kroner får du nemlig hele 825.135 kvadratmeter land, som du frit kan bygge på.

Fra dit tropiske nybyggeri kan du nyde udsigten over vandet og besøge den lokale bar og restaurant, der ligger i området.

Mannions Island, Irland
Vil du ikke rejse for langt væk for at komme til din ferieø, kunne den irske Mannions Island til 1.115.706 kroner være en mulighed.

Dette køb indebærer dog også lidt arbejde og en ekstra investering, for der er hverken huse eller andre bygninger på øen.

Til gengæld er der garanti for, at du ikke behøver dele de 16.187 kvadratmeter med nogen. Overhovedet.

På sin 'spring break'-tur til cancun i Mexico. (Foto: Jonathan Qiononez) Ferie Ung fyr beroliger sin mor med geniale billeder  

Hangover Island, Florida, USA
Tag på ferie og se på søkøerne, der svømmer rundt i din baghave. Øen befinder sig nemlig i Crystal River, som indeholder verdens største søkoreservat.

Lyder øen med det lidt pudsige navn som noget for dig, kan den meget hurtigt blive din, hvis du slår til med det samme.

Ejeren vil meget gerne sælge til en pris på 1.320.216 kroner, men sidder du tilfældigvis inde med en feriebolig i det østlige USA's bjerglandskab, kan en byttehandel også arrangeres.

Ram Island, Maine, USA
På Ram Island kan du helt uforstyrret nyde naturen.

Der er rig mulighed for lange gåture, bål på stranden og stjernekiggeri om aftenen.

Øen er helt øde og uden elektrisk lys fra bebyggelse eller gadelamper, så du får et uspoleret kig til både Mælkevejen og nordlyset.

Salgssiden anbefaler, at man køber øen sammen med en eller to andre familier, så man kan dele den 1.320.216 kroners salgspris og de ekstra omkostninger ved at bygge et sted at bo.

Men der er mildt vejr i seks af årets 12 måneder, så der er masser af tid til, at alle familier kan besøge øen uden at rende ind i hinanden.

Frigate Caye, Belize, Centralamerika
Der er også øer til familien, der ønsker lidt mindre plads at holde styr på.

Denne 5666 kvadratmeter store ø er sat til salg til 1.485.243 kroner. Men selv om det mindre areal også betyder mindre vedligeholdelse, skal du stadig bruge tid på at bygge din nye feriebolig.

Når den endelig er færdig, kan du bruge resten af tiden på at fiske, snorkle, sejle i kajak eller dykke i de caribiske vande.

Pas på med, hvordan du begrunder et afslag, når du udlejer på Airbnb. Da en kvinde afslog at modtage en transkønnet, fik hun sparket af udlejningstjenesten. (Foto: Polfoto) Ferie Kvinde nægtede at udleje til transkønnet: Fik sparket af Airbnb  

Underwood Island, Connecticut, USA
Denne gang hører huset med i prisen. For 1.650.271 kroner får du altså både øen og et nyistandsat hus.

Øen befinder sig i Coventry Lake, som er en af  den amerikanske stat Connecticuts reneste søer. Søen har gennem årene været omhyggeligt vedligeholdt for at tiltrække en mangfoldighed af dyreliv.

Aleutkina Island, Alaska, USA
Du kan også få en hel ø helt oppe i den nordligste amerikanske stat. Her skal der også bygges hus, så de 1.960.521 kroner går udelukkende til den strand, der løber hele vejen rundt om øen og til den ceder- og granskov, der vokser på den lille ø.

Øen ligger kun få minutter fra byen Sitka, som er det perfekte område at fange både rejer, krabber og østers.

Isla Paloma, Panama, Centralamerika
Den dyreste af de ni øer er egentligt ikke særlig dyr, når man tager hele pakken med i betragtning.

Isla Paloma koster nemlig 2.508.411 kroner, men har så også alt, hvad man overhovedet kunne få brug for på sin tropiske ferie.

Med i prisen får du ikke kun privat strand, men også et møbleret hus med to soveværelser, en frugthave med for eksempel kokosnødder, ananas, banan og avocado og et bådehus med vandski, snorkeludstyr, en kano og plads til op til fem både.

Det kan godt betale sig at tage sine forbehold, når man rejser, hvis man sætter pris på sit gode helbred. (Foto: AP) Ferie 7 klamme ting du gør på rejsen - uden at vide det  

11 kommentarer
Vis kommentarer