Trussemodel svinet til for Holocaust-selfie: Nu forsvarer hun sig

'Narcissist' og 'respektløs' er blot nogle af de gloser, som en britisk trussemodel har fået kastet efter sig i kølvandet på en ferie-selfie fra Berlin

Rhian Sugdens billeder vækker normalt opsigt på den gode måde, men hendes seneste feriebillede har fået folk helt op i det røde felt. Foto: Ritzau Scanpix
Rhian Sugdens billeder vækker normalt opsigt på den gode måde, men hendes seneste feriebillede har fået folk helt op i det røde felt. Foto: Ritzau Scanpix

'Forestil dig lige at have så lidt respekt for de millioner af mennesker, der blev myrdet under Holocaust, at du tænker, at sådan et billede er passende. Hun er en ydmygelse for menneskeheden'.

Sådan lyder blot en af de mange kommentarer, som den britiske trussemodel Rhian Sugden har fået til et af sine Instagram-billeder fra en ferie i den tyske hovedstad.

Det skriver Fox News.

Selvom den britiske model normalt bliver hyldet for sine billeder, er hun nemlig landet i en sand shitstorm, da hun under et besøg til 'Mindesmærket for Europas myrdede jøder' i Berlin, valgte at tage en selfie og dele det med teksten: 'E.T. phone home', da hendes hætte på selfien fik hende til at mindes Spielbergs science fiction-film fra 1982.

(Artiklen fortsætter under billedet)

'Ville du tage en selfie til en begravelse og dele det på Instagram', spørger en følger retorisk og fortsætter:

'Der er en tid og et sted til den slags. Hvis du befinder dig ved et mindesmærke, er det tid til at reflektere og ikke til at tage selfier. Det er respektløst'.

'Fjollet 'duck face' ved et Holocaust-mindesmærke? Narcissist', skriver en anden.

Se også: 'En elendig mor!': Nu forklarer den udskældte fly-passager sig

Forsvarer sig selv
Rhian Sugden forsøgte i første omgang at forsvare sit billede ved at skrive, at dem, der ikke kunne lide hendes billede, kunne stoppe med at følge hende.

- Jeg har ikke tid til den her brokke-generation. Jeg er på ferie. Jeg var på sightseeing og tog et billede. Det er på ingen måde respektløst, skrev modellen ifølge det amerikanske medie og fortsatte:

- Alle, der var der, tog et billede eller en selfie. Smiler jeg? Griner jeg? Nej.

Selvom den normalt så populære trussemodel efterfølgende valgte at ændre sit E.T.-hashtag til '#sightseeing#museum#Berlin', så er hun stadig ikke enig i kritikken af billedet, som ligefrem har medført, at hun har modtaget dødstrusler.

På Twitter har hun således delt et screenshot af en Daily Mail-artikel om sagen, som hun kalder 'det rene vanvid'.

- Det er det rene vanvid. Jeg delte et billede af mig på sightseeing i Berlin, tog et billede ved et mindesmærke og kommenterede, at jeg lignede E.T. Kritikken af mig var sindssyg, skriver hun og fortætter:

- Jeg er rent faktisk ødelagt over, at folk kalder mig respektløs. Det er jeg virkelig ikke, og at dette bliver til en sag er ikke fair.

Du kan se Twitter-opslaget herunder:

Se også: Instagrammer i shitstorm: Modtager dødstrusler for ferie-billede

113 kommentarer
Vis kommentarer