Turist fængslet for selfie i New York

En 21-årig fyr blev sendt i fængsel for at have taget en selfie med sin selfie-stick i USA

En turist blev anholdt for at tage en selfie fra toppen af Brooklyn Bridge og lægge billedet på sin Instagram-profil. (Foto: Flickr/Paul Stein)
En turist blev anholdt for at tage en selfie fra toppen af Brooklyn Bridge og lægge billedet på sin Instagram-profil. (Foto: Flickr/Paul Stein)

David Karnauch, en 21-årig mand fra Tennessee, USA, var på sommerferie i New York, hvor han, som de fleste andre turister, ville en tur over Brooklyn Bridge. På turen kravlede han op på toppen af broen for at tage en selfie med sin selfie-stick. Det skriver Yahoo.com

Se også: Bedstemor måtte kravle ned fra 18 meter høj rutsjebane

Kort efter hans lille stunt lagde David Karnauch billedet på sin Instagram-profil, med hashtagget 'Adventureaddict'.

Ulovligt og uansvarligt

Mindre end to måneder senere, bliver den unge mand arresteret i Chattanooga, sigtet for hensynsløs adfærd, med selfie-billedet som bevismateriale. Her blev han tilbageholdt, inden han blev eskorteret til New Yorks Politi. De kalder stuntet for både ulovligt og uansvarligt. David Karnauch afventer nu afgørelsen på sin sigtelse.

Se også: Derfor letter fly ikke uden askebægre ombord

Den maksimale straf er op til 90 dages fængsel samt en bøde på 500 dollars – hvad der svarer til omkring 3200 danske kroner.

David har slettet sin Instagram profil og siger til NBC 4 New York, at han ikke kan anbefale nogen at gøre det, han gjorde.

26 kommentarer
Vis kommentarer