Turister skræmt fra vid og sans: Her 'splintrer' glasbro i 1180 meters højde

Heldigvis var der dog kun tale om en spøg. Se hvordan folk reagerer herunder

Se den grove spøg her. Video: AP/Newsflare

At bevæge sig ud på en glasbro i 1180 meters højde er skræmmende nok i sig selv, men hvad hvis glasset under ens fødder pludselig begyndte at slå revner?

Det var præcis hvad der skete for en tourguide på den kinesiske bjergkæde Taihang. Eller det troede han i hvert fald, og reagerede derefter, beretter rejseguiden Lonely Planet.

Guiden var i gang med at vise en flok turister rundt på en glasbro, der løber langs siden af bjerget, da glasset under ham angiveligt begyndte at slå revner.

Det fik manden at falde ned på knæ, klamre sig til et gelænder og sige, at han var 'dødsens bange'. Dermed blev han endnu et offer for en spøg udtænkt af et PR-team med grovkornet humor.

Som et trækplaster er der på broen blevet installeret flere paneler, der ser ud til at flække, når der bliver lagt vægt på dem.

Selvom det ser skræmmende ud, skulle det ifølge folkene bag være helt og aldeles sikkert. De undskylder for eventuelle dårlige nerver forårsaget af spøgen, men gør det samtidig klart, at man ikke har tænkt sig at ændre noget. Man mener nemlig det kan tiltrække flere turister.

Der findes adskillige høje glasbroer i Kina, som har været store turistmagneter. I 2015 splintrede en glasbro i Yuntai dog for alvor under en flok turister, da et drikkekrus i metal blev tabt ned på broen.

00:41

Denne glasbro revnede da en turist tabte et krus på den. Video: Ritzau

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen