TV: Det sker der med din kuffert efter check in

Se hvad din kuffert laver, mens du stadig står i security-køen

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvor din bagage forsvinder hen, efter du har checket ind i lufthavnen, så kan du få svaret nu.

Mens du stadig shopper Toblerone og billig parfume, er bagagen nemlig ude på en lang og snørklet rejse frem til flyets bagagerum, og i Amsterdams Schiphol Airport har man gjort alle nysgerrige sjæle en tjeneste ved at indfange hele den rejse på video.

I klippet over artiklen kan du derfor følge kuffertens vej fra check in-skranken til den sidst blive løftet væk fra transportbåndet af en robotarm. Hvad der derefter sker, afhænger af hvornår flyet letter.

Se også: Her er den hemmelige grund til, du skal vise boarding pass

Hvis flyets afgang er nært forestående, bliver bagagen kørt til flyet med det samme. Hvis der derimod stadig er tid til afgang, bliver kufferten stillet sammen med andet bagage til samme fly, og kørt til flyet når det er klar.

Hvis du derimod er typen som godt kan lide at dukke op i lufthavnen adskillige timer før check in åbner, så havner din bagage formentlig på et såkaldt lufthavnshotel, hvor den får lov at vente på flyets øvrige bagage.

Se kuffertens tur gennem Schiphol Airport over artiklen.

På transportbåndet er kufferten relativt sikker. Det er dog straks noget andet når den bliver håndteret af lufthavnspersonalet. Se eksempler på elendig bagagehåndtering herunder:

28 kommentarer
Vis kommentarer