TV: Familie ser skrækslagen til da undsluppet løve angriber barn på legeplads

En familie, som var på tur i zoologisk have i Rusland, fik sig et forfærdeligt chok, da deres barn pludselig blev trukket af sted af undsluppet løve

Pas på med at lade dine børn gå frit omkring i zoologiske haver.

Man hører jævnligt om turister, som har været involverede i ulykker i zoologiske haver. I maj måned i år blev en dreng f.eks. bidt voldsomt i benet, da han under en ferie besøgte en zoologisk have på Tenerife. Og i april i år undslap en to-årig dreng på mirakuløs vis med livet i behold, efter at han var faldet fire meter ned til havens geparder i Clevelands Metropark Zoo.

Også i Rusland er der tidligere sket en – ret så usædvanlig – ulykke. Den er nu gået viralt på nettet, hvor den nu har fået over 67.000 visninger på to døgn.

Se også: Turist fik 27.000 volt igennem sig – ligger nu i koma

Under et besøg i zoologisk have i Makhatjkala i det sydlige Rusland tæt på grænsen til Georgien fik en del af havens gæster sig en oplevelse, som de højst sandsynlig hverken havde regnet med eller håbet på, da de tog hjemmefra.

Pludselig dukker en undsluppet løve nemlig op i et af havens legeområder, hvor familier med børn tror, de kan holde pause fra dyrekiggeriet.

En besøgende filmer løven og fanger det øjeblik, hvor et lille barn kommer for tæt på.

Panik i sikkerhedskontrollen skaber megen ballade for rejsende. (Foto: Flickr/redjar) Ferie - 20. okt. 2015 - kl. 09:26 Disse ting skal du aldrig gøre i lufthavnen

Løven springer frem og trækker barnet ned. Skrigende stormer en kvinde til, og får det nu grædende barn trukket væk fra løven.

I videoen kan man se, hvordan løven herefter trækker sig tilbage, og høre barnet græde voldsomt.

Det er uklart, hvad der skete med barnet. Og der er heller ikke nogle meldinger om, hvordan løven var sluppet fri.

Historien blev bragt sidste år i The Mirror og er nu gået viralt igen.

13 kommentarer
Vis kommentarer