TV: Flypassager afslører nysgerrig sidemand

Filmede medpassager, der blev ved med at læse over skulderen

Hvis du godt kan lide at tage et stjålent blik på andres avis, telefon eller computer i den offentlige transport, så bør du se med her. På den måde kan du måske undgå at havne i samme pinlige situation som manden i ovenstående video

Da den amerikanske musiker og blogger James Grande for nyligt var på en flyvetur fik han en usædvanligt nysgerrig sidemand, som blev ved med at kigge ham over skulderen og følge med i hans aktiviteter på computeren.

James Grande chattede med sine venner på Facebook, men lagde mærke til, at sidemanden fulgte yderst interesseret med i chatten. Hver gang gang han drejede sit hoved over mod den nysgerrige medpassager skyndte sidstnævnte sig dog at kigge ud af vinduet, selvom det var bælgmørkt udenfor.

For at afsløre sidemanden valgte James Grande at tænde for app'en Photobooth og have den kørende i baggrunden. På den måde kunne han filme hvert eneste nysgerrigt blik, som blev sendt i retning af hans skærm.

Mod slutningen af videoen kan man endda se hvordan den nysgerrige sidemand tager briller på for bedre at kunne følge med, til James Grandes store morskab.

Til sidst ender det med at James Grande afslører manden på fersk gerning.
Se hvordan han reagerer på det i videoen over artiklen.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere