TV: Han frier i rutsjebane – og så går det nedad

En 21-årig mand friede til kæresten på vej mod toppen af rutsjebanen, The Voyage, i forlystelsesparken Holiday World i Indiana, USA - se hendes reaktion her

Se Austin Crecelius' rutsjebane-frieri her.

– Du sagde engang til mig, at livet er en rutsjebanetur. Med op- og nedture.

Sådan begynder 21-årige Austin Crecelius sin tale til sin 20-årige kæreste, Allison Boyle, mens de er på vej op ad den første stigning i rutsjebanen The Voyage i forlystelsesparken Holiday World i Indiana, USA. 

Se også: Hipster-hadere angreb café under demonstration

Allison ser en lille smule forvirret ud, men lytter dog alligevel til, hvad Austin siger, og hendes opmærksomhed lader til at blive skærpet, da kæresten fortsætter med ordene:

– Jeg ved, at man kan gå igennem det alene, men det er meget sjovere at gøre det sammen med en anden. Så jeg ville høre dig, om du vil være mine rutsjebanemakker?

– Allie vil du gifte dig med mig?

Så går det nedad
I første omgang får spørgsmålet Allison til at slå hænderne op foran ansigtet og begynde at græde, men efter ganske få – garanteret nervøse sekunder for Austin – nikker hun, fjerner hænderne og lader sin kæreste tage hendes hånd.

Se også: Piloter blev blændet af lys fra stadion

Og så går det ellers nedad – rutsjebanen har nemlig nået toppen.

Efter at Austin har fået det svar, han håbede på, åbner han sin skjorte, så man kan se den t-shirt, han har på indenunder. På den står der: She said yes! (Hun sagde ja, red.). Det fremgår af et billede, han har delt sammen med videoen af frieriet på Twitter.

Herfra har historien spredt sig i medierne, og efterfølgende har den lykkelige nyforlovede forklaret lidt mere om forløbet til Daily Mail Online:

– Inden frokost sagde jeg til Allie, at jeg syntes vi lige skulle tage en rutsjebanetur mere.

Se også: Forsøgte at åbne flyets yderdør - troede det var toiletdøren

Det ville Allison gerne, og de to stillede sig i kø.

Problem med rutsjebanen
Men mens de stod der, kom der en besked over højtalerne om, at der var et problem med rutsjebanen, som skulle ordnes, inden den igen kunne køre. Austin Crecelius måtte altså forsøge at skjule nerverne lidt længere end forventet.

– På et tidspunkt spurgte hun (Allison, red.) mig, om jeg havde det meget varmt, for jeg var rød i hovedet og svedte, sagde Austin til avisen.

Heldigvis åbnede rutsjebanen igen efter 15 minutter og den nu rødblussende Austin kunne fortsætte med sin plan. Som jo endte lykkeligt.

Se frieriet øverst i artiklen.

8 kommentarer
Vis kommentarer