TV: Hotelejers jetski stunt går galt

Den norske millionær og hotelejer, Petter Stordalen, forsøgte at slippe af sted med en storstilet éntre til åbningen af sit nye hotel – det endte knapt så elegant, som han havde håbet

Den norske hotelejer Petter Stordalen, til tider beskrevet som 'the flashiest Scandinavian on the Planet', forsøgte at leve eftertragteligt op til sit kælenavn, da han åbnede hotel i Malmö i weekenden.

Han valgte at ankomme til dåben af Clarion Hotel & Congress på havnekanten i byen som en ægte James Bond – i jakkesæt og på jetski.

Benægtelse af fakta du allerede kender er vejen til din næste solskoldning (Foto: Flickr/Maegan Tintari) Ferie Den virkelige årsag bag din solskoldning

Desværre gik ankomsten ikke helt som forventet. Petter Stordalen endte nemlig med en noget kluntet ankomst, hvor han faldt af jetski'en, da den kører op af rampen.

Det fremgår af Stordalens videre løb mod scenen, at faldet må have gjort ondt. Han tager sig i hvert fald i hoften og lænden – og farven i hovedet er umiddelbart også lidt mere rødlig end normalt. 

Få be- eller afkræftet myterne og drøm dig væk (Foto: Flickr/Thomas Tolkien) Ferie 'Rejsen bliver dyrere, hvis du søger meget på den' – og flere rejsemyter

Men selv om Petter Stordalen måske nok ligner lidt af en smartass i videoen, og man et kort øjeblik et eller andet sted fryder sig en lille smule over, at millionæren ikke var helt så meget James Bond, som han troede, så er det alligevel ret fedt at vide, at han i det mindste har selvironi. På Twitter skrev han:

 

1 kommentar
Vis kommentarer