TV: Kæmpede blandt tusindvis af ansøgere: Her dyster de 10 kandidater

5633 ansøgere, 10 kandidater og kun én vinder. Hvem får Danmarks bedste job?

Star Tour er stadig på jagt efter den heldige vinder, der får æren af at have Danmarks bedste job. Tusindvis har ansøgt, men kun 10 er gået videre og nu dyster de mod hinanden i tapas og vinsmagning:

- Vi tager jobbet meget seriøst. Vi leder efter en, som er vant til at rejse på charterferier, og som kan forholde sig kritisk til de oplevelser, som de kommer ud for.

Fortæller Nicolai Johnson, som er pressechef hos Star Tour.

De tre udfordringer
De 10 kandidater kom i dag udfor tre udfordringer, som de skulle løse.

I den første udfordring, skulle kandidaterne smage på tapas. Hele gruppen fik serveret et tapas fad med forskellige spanske specialiteter. Det kunne være alt fra ost, oliven til ristede nødder. Kandidaterne skulle så vælge to specialiteter, som de ønskede at smage og fortælle, hvordan det smagte.

I den anden udfordring skulle kandidaterne smage på vin. De fik serveret to slags vin, en rødvin og en hvidvin, hvorefter de skulle fortælle hvordan vinene smagte på en visuel og inspirerende måde. Kandidaterne blev også spurgt, om de havde smagt vin i Tyrkiet samt Grækenland.

Den sidste udfordring handlede om at samarbejde. Kandidaterne fik en opgave stillet på papir, hvorefter de havde 2 minutter til at komme frem med en fælles løsning.

Dagen blev afsluttet med en individuel samtale.

Et job fyldt med luksus
I al enkelthed går jobbet ud på, at du flere gange om året skal rejse ud i verden for at smage, om blandt andet vinen, maden og kaffen smager optimalt. Star Tour ønsker at optimere deres rejser, og til det skal de bruge en rejseglad person, der kan smage på godterne samt vurdere rejseoplevelsen.

Hele rejsen bliver betalt af Star Tour og man får ovenikøbet en god sjat løn. Og troede man, at det i sig selv var nok, så tog man roligt fejl. For Startour sender dig ikke ud at rejse alene. Du kan tage en valgfri ledsager med på hver rejse.

(Få et glimt af udfordringerne i TV-klippet foroven)

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere