TV: Kvinde føder i ni kilometers højde

Da en kvinde gik i for tidlig fødsel på et fly på vej fra Bali til Los Angeles fik kabinepersonalet pludselig helt nye arbejdsopgaver - de blev fødselshjælpere

Da et fly på vej fra Bali til Los Angeles var seks timer inde i flyvetyren og befandt sig i ni kilometers højde gik en taiwansk kvinde i for tidlig fødsel.

Kvinden kontaktede kabinepersonalet og fortalte dem, at hendes vand var gået.

Se også: Derfor skal billeder af dit boardingpas ikke på Facebook

I første omgang blev personalet ifølge kilder ombord på flyet en smule paniske, men de fik dog samlet sig og rettede hurtigt henvendelse til de resterende passager – heldigvis var der en læge i blandt de rejsende.

Måtte foretage sikkerhedslanding
Kaptajnen måtte foretage en sikkerhedslanding i Ted Stevens International Lufthavn i Anchorage i Alaska. Men allerede 30 minutter før flyet fik fast grund under landingshjulene, var flyet blevet en passager rigere. 

Udland - 9. okt. 2015 - kl. 11:17 Nu igen: Her knækker gangbro under turister

Den taiwanske kvinde havde med hjælp fra lægen og kabinepersonalet født en lille pige.

Pigen havde det godt ved fødslen, men mor og datter blev dog efter sikkerhedslandingen fragtet til et nærliggende hospital for at få opfølgende undersøgelser.

En anden passager ombord på flyet fangede den umiddelbare glæde ved den vellykkede fødsel på video. Den kan du se øverst i artiklen.

16 kommentarer
Vis kommentarer