Tv-stjerne raser over flyselskab: 'I er elendige!'

Den tidligere Dawson's Creek-stjerne Busy Phillipps var bestemt ikke tilfreds, da Delta Air Lines valgte at adskille hende fra sin 9-årige datter

Busy Phillipps' fly blev i fredags aflyst, og den amerikanske tv-stjerne var bestemt ikke tilfreds med måden, som flyselskabet håndterede sagen på. Foto: Katy Winn/AP
Busy Phillipps' fly blev i fredags aflyst, og den amerikanske tv-stjerne var bestemt ikke tilfreds med måden, som flyselskabet håndterede sagen på. Foto: Katy Winn/AP
Følg Ferie

Vi kan alle sætte os ind i besværlighederne ved at rejse med børn på slæb, men det er altså ikke kun os 'almindelige mennesker', der skal kæmpe med flyselskaber, som nogle gange gør kunsten endnu sværere.

Så sent som i sidste uge måtte skuespillerinden Busy Phillipps nemlig affinde sig med, at selv amerikanske tv-stjerner kan blive ofre for flyselskabers til tider mærkværdige fremgangsmåder.

Det skriver People.

Den tidligere Dawson's Creek-stjerne skulle fredag rejse med sin 9-årige datter, Birdie Leigh, til Minnesota i det nordlige USA, da flyet pludselig blev aflyst, og flyselskabet valgte at ombooke billetterne således, at Busy Phillipps og hendes ældste datter skulle rejse hver for sig og til to forskelligere destinationer: Henholdsvis til Minnesota og til Detroit i Michigan i det midtvestlige USA.

- Hey Delta! Tak for at aflyse mit fly og for derefter at omdirigere os og adskille mig fra min MINDREÅRIGE datter ved at putte hende på et andet fly end mig, og derefter tak for den to timer lange ventetid til at komme i gennem til jeres kunderservice. I er elendige!, skrev den 39-årige amerikanske tv-stjerne i et tweet, som nu er blevet slettet.

Hollywood-hunk flasher toptunet farkrop

Det siger flyselskabet
Ifølge People, som har været i kontakt med Delta Air Lines, forklarer flyselskabet, at fejlen skete, fordi Busy Phillipps havde bestilt flybilletterne under to særskilte bestillinger.

- Vi beklager ulejligheden. Delta har arbejdet hurtigt for at løse problemet og ombooke rejsen i fællesskab med kunden, siger en talsmand fra Delta Air Lines til det amerikanske medie.

Busy Phillipps, der udover sin 9-årige datter også havde sin 4-årige datter med på rejsen, endte med at få tre samlet billetter til et fly, der fløj afsted senere samme dag.

Den amerikanske tv-stjerne startede sin karriere med 'Freaks and Geeks' i 1999, men slog for alvor i gennem på de internationale tv-skærme i rollen som Audrey Liddell i tv-serien 'Dawson's Creek' i 2001.

Privat danner hun par med gemalen Marc Silverstein, som hun har de to omtalte piger med. Familien var sidste år på en strandferie i Tulum i Mexico, hvor Busy Phillipps viste offentligheden, at man sagtens kan have en toptunet bikinikrop, selvom man har født to børn.

Se et par af feriebillederne fra sidste år herunder:

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Utilfredse stjerner efter kæmpe fly-bommert: Hvorfor skal vi straffes?

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind